Unde sa schiezi in America

Sunt convinsa ca nu sunt prea multi romani care ar fi dispusi sa treaca prin sinuosul drum al vizei pentru Statele Unite doar pentru a merge la ski. In schimb, visul de a ajunge in America, considerata “tara tuturor posibilitatilor” este un lucru pe care multi dintre noi il avem in comun. In timp ce unii viseaza la New York, altii isi magineaza o cariera la Hollywood sau altii ar vrea sa lancezeasca pe plajele californiene. Oricare ar fi motivul pentru care ajungi in SUA, fie in vizita fie pentru a incerca sa iti construiesti un viitor acolo, cert este ca daca esti pasionat de sporturile de iarna nu vei duce lipsa de oferte ski sau chiar pentru pasionatii de snowboard pe continent.

Cel mai faimos loc pentru schiat din America este Aspen (Colorado), locul unde vei gasi cea mai mare concentrare de vedete si sportivi pe metru patrat. Atat de apreciat si de faimos este Aspen-ul, incat orice ata statiune de schi amercana se raporteaza la el atunci cand isi pune in evidenta calitatile sau neajunsurile.

Ketchum (Idaho)
– in general este o statiune foarte putin aglomerata si pentru ca nu se ajunge aici extrem de usor. In plus, statiunea si-a pastrat aerul original.

Stowe (Vermont)
– ideal pentru familii sau iesiri linistite cu prietenii, fara viata de noapte semnificativa.

Telluride (Colorado) – probabil cel mai pitoresc loc pentru schiat din America de Nord si unul dintre cele mai inalte puncte, situat la aproximativ 2400 de metri altitudine.

Jackson Hole (Wyoming) - locul de nastere al ski-ului extrem in SUA, este si astazi o destinatie ideala pentru experti.

Keystone (Colorado) – destinatia ideala pentru familii cu copii. Ofera partii perfecte pentru cei mici, cursuri de ski, dar si partii cu grad mai mare de dificultate pentru adulti. De asemenea, exista aici si un parc de zapada, dar si un club pentru copii.

 

No comments:

Post a Comment