Un sejur de vis in Turcia

Dupa ce a trecut stresul organizarii nuntii si emotiile aferente zilei in care ati spus DA o perioada de relaxare doar pentru voi doi este binevenita.

Cel mai indicat ar fi sa alegeti un sejur luna de miere din timp care sa acopere un pachet de servicii complet potrivit tipurilor de activitati la care v-ati gandit sa le faceti acolo. O alegere potrivita pentru a petrece un sejur dedicat lunii de miere ramane Turcia, fiind destinatia de top a multora dintre romani, in principal datorita preturilor ce sunt la indemana oricui dar si oportunitatilor nenumarate de distractie. Fie ca alegeti Antalya, fie ca preferati Istanbulul, in privinta cazarii nu ar trebui sa va faceti griji, turcii detinand o multitudine de resorturi de lux, hoteluri de 5 stele, ce ofera servicii de tip all inclusiv, oferindu-le tinerilor indragostiti servicii special create pentru ei. Ca oportunitati de petrecere a timpului liber, puteti alege una din plajele Antalyei, scaldata de apa cristalina a Marii Egee, putand sa imbinati perfect soarele cu distractia si practicarea de sporturi extreme. In Antalya, spre exemplu aveti posibilitatea de a admira o priveliste de vis, in care muntii intalnesc marea, putine fiind locatiile care ofera aceasta posibilitate. In cazul in care sunteti un cuplu dornic sa descopere tainele istoriei, in Antalya puteti face acest lucru existand o serie de obiective turistice pline de incarcatura istorica, ce merita a fi vizitate, dintre cele mai cunoscute fiind: Turnul cu Ceas, Turnul Hidirlik ori Muzeul de Arheologie.

Chiar daca nu ai plecat cu gandul de a nu face cumparaturi, in Antalya nu te poti abtine si de la cheltui ceva bani pe haine, bijuterii, suveniruri, caci bazarurile sunt pline cu de toate de la dulciuri pana la matasuri fine, insa exista si magazine cu haine de lux.

Turcia va ramane mereu o locatie de vis pentru petrecerea atat a vacantelor cat si a lunii de miere, ea fiind mereu descrisa la superlativ.

No comments:

Post a Comment