Top 3 destinatii pentru vacanta la ski cu copiii

Pentru ca atunci cand ai de gand sa pleci cu cei mici in vacanta la ski planificarea este o munca titanica, iata un mic “shortcut” catre o vacanta daca nu ideala macar linistita si satisfacatoare pentru toata lumea: un top 3 al destinatiilor cele mai potrivite pentru a merge la ski cu copiii. Daca vrei o vacanta reusita atat pentru tine cat si pentru cei mici cauta intre multiplele variante de oferte ski, iar daca vei gasi una dintre aceste destinatii, vei merge la sigur!

Filzmoos, Austria
– este prin excelenta o destinatie de schi pentru familii.  Vei avea aici parte la tot pasul de partii facile pentru copii, pe care de altfel ii poti inscrie si la scoli de ski. Un atu in plus este Clubul pentru Copii din statiune, in timp ce pentru parinti invecinarea cu Salzburgul poate fi o sursa de variatie in vacanta. La fel ca si vizitele la castele, parcurile naturale sau Ghetarul Dachstein.
Bansko, Bulgaria – un nume relativ nou pe lista destinatiilor oferite de agentiile de turism, mai ales in Romania, pentru sezonul de iarna, Bansko este perfect pentru familiile cu copii, dar si pentru cei care sunt abia la inceput de experienta in ceea ce priveste schiatul. In plus, nu este scump, si are una dintre cele mai bune scoli de ski. Pentru perioadele après-ski, zona – de altfel, parte a Patrimoniului Unesco - ofera clipe de relaxare minunate.

Passo Tonale, in Italia – este perfecta pentru familiile care vor sa se bucure si de atmosfera de iarna dar sa se familiarizeze si cu schiatul. Zapada este garantata, data fiind altitudinea mare, iar partiile line vor fi foarte usor de abordat chiar si de catre copii. Numarul de familii cu copii care aleg aceasta destinatie este in crestere de la an la an. In plus, aici cei mici vor avea parte si de “cursurile” unei scoli de ski, ceea ce va da un plus de libertate parintilor in abordarea, de exemplu, a unor partii mai dificile.

No comments:

Post a Comment