Tinute rock cu inspiratie jeans

S-au cocotat in topul celor mai apreciate piese vestimentare pe segmentul garderoba de zi si tind sa acapareze si segmentul tinute de seara. Este vorba despre cea mai simplu de purtat piesa, cea mai flexibila si mai usor de asortat, dar si cea care vine in variante extrem de ofertante: jeansii, in toate formele lor consacrate de-a lungul anilor. Cum purtam o pereche de blugi dama, astfel incat sa ne incadram, de pilda, in trendul rock, unul care revine sezonul acesta si detroneaza vioiciunea impusa in vara aceasta de piesele in culori neon? Iata trei variante de tinute rock cu jeans.

Clasicii jeansi negri sau gri, in varianta skinny, mulati pe toata lungimea piciorului, asortati cu un tricou alb marime mare, o geaca de piele neagra (nu neaparat clasica geaca de motor, poate fi si o geaca simpla din piele, insa neaparat scurta, mulata si cu fermoar, nu cu capse sau nasturi…). Incalta o pereche de ghete cu toc inalt si destul de gros. Nu uita sa accesorizezi cu bijuterii mari, adecvate stilului rock. Tinuta este ideala pentru club, dar si pentru o iesire cu prietenii. Mai putin adecvata unui concert rock, sa zicem, caci acesta este mai degraba un stil rock demonstrativ, decat unul practic.

Pentru un concert rock putem opta mai degraba pentru o pereche de jeansi negri, mai rupti sau mai uzati, cu un tricou negru sau in culori inchise, cu imprimeuri si inscrisuri rock si geaca de motor asortata cu bocanci negri. Nu este cazul sa exagerezi aici cu accesoriile, poate doar cateva bratari mai mari sau niste lanturi.

Jeansi albastru inchis, skinny, cu ghete de motor (cu tinte sau fara, important este sa aiba botul si tocul tipic bocancilor, chiar daca vei alege o varianta mai stylish), un tricou bej, dintr-un material subtire, care sa cada pe umeri. Poti opta pentru o coafura cu coada de cal dreapta si foarte fina si un machiaj cu eyeliner negru.

No comments:

Post a Comment