LED-urile conventionale sunt folosite pentru indicare si afisare pe aparatele electronice de mai multe decenii. Beneficiile inerente ale tehnologiei LED sunt bine cunoscute si documentate, si includ economii de intretinere si de energie, precum si caracteristici de performanta care sunt luate in considerare de consumatorii inteligenti, cum ar fi durabilitatea, fiabilitatea, durata de viata mai mare, precum si culoarea coerenta si nivelurile de luminozitate.
Aceste beneficii, combinate cu cresterea problemelor de mediu si a cererii ulterioare pentru produse ecologice si eficiente energetic au condus la dezvoltarea de LED-uri pentru a cuceri noi industrii si piete, cum ar fi iluminatul general pentru cladiri comerciale si rezidentiale. Cu cresterea iluminatului ergnomic si eficient, producatorii de LED-uri sunt motivati sa dezvolte produse cu mare flux luminos in timp ce companiile de iluminat lucreaza din greu pentru a integra cele mai recente tehnologii in pachetele de consolidare si corpuri de iluminat, ca si cele comercializate pe http://www.vreauled.ro/. Cu toate acestea, noi perspective pot fi necesare pentru ca oamenii sa adopte tehnologia LED ca sursa de iluminare in instalatii noi sau includerea tehnologiei LED in corpurile de iluminat existente.
LED-urile sunt, fara indoiala, cea mai buna sursa de lumina eficienta energetic disponibila pe piata.
Ele au crescut economia de energie cu 75 la suta in domeniul semnalizarii in trafic. Cu toate acestea, in aceasta cerere, LED-urile au avut doua avantaje naturale:
1. LED-urile sunt monocromatice, astfel incat aproape toate lumina generata este utilizata. In contrast, lumina alba generata de un bec incandescent trebuie sa transmita printr-un filtru de culoare.
2. LED-urile sunt directionale, deci aproape toata lumina generata este emisa spre receptor. In schimb, lumina de la un bec incandescent este necesar sa se reflecte spre obiectiv si se soldeaza cu pierderi de eficienta.
No comments:
Post a Comment