Cateva trucuri simple pentru optimizare seo gratis

Daca e sa ne gandim obiectiv, optimizarea SEO de calitate este cea facuta de firmele cu experienta si costa destul de mult, dar cu rezultate foarte bune. Nu e neaparat sa aruncam cu banii pe fereastra si sa obtinem optimizare deosebit de scumpa, cand exista o gramada de modalitati complet gratuite si simple pe care le putem aplica imediat. Retelele de socializare pot fi cei mai buni prieteni ai dvs. daca stiti cum sa le folositi pentru optimizare seo gratis.

Motoarele de cautare au inceput sa tina cont tot mai mult de cati de multi urmaritori aveti pe conturile de pe social media, cat de mult se da share la continutul postat si cate like-uri contorizati saptamanal. Numarul cat mai mare de followers, share-uri si like-uri se traduce prin cresterea autoritatii si increderea mai mare in site din partea motoarelor de cautare. Cea mai simpla metoda pentru a transforma site-ul dvs. intr-un social media ready este sa adaugati butoane si casete pentru impartasirea continutului pe toate retelele de socializare populare-promovarea de articole permanente si continut interesant creste sansele optimizare seo gratis in doar cativa pasi simpli. Calitatea continutului influenteaza si ea decisiv maniera in care Google priveste site-ul dvs., insa depinde si cat de des e postat, cat de educativ e si daca e gratuit. Relevanta lui este foarte importanta pentru a nu fi penalizati de „acele de siguranta” ale Google, de asemenea continutul duplicat trebuie evitat. Cuvintele cheie nu trebuie folosite in exces, trebuie sa se gaseasca peste tot in postare, mai ales in primul si ultimul paragraf, dar si in meta descriere, trebuie sa fie accentuate vizual prin boldare.

Trebuie sa tineti cont ca Google a renuntat si la cuvintele cheie exacte implementate in campaniile Adwords. Pentru optimizare seo gratis va puteti folosi si de taguri si meta descrieri sau de link-uri externe. In cazul linkurilor externe, trebuie gandita o structura coerenta si logica a legaturilor dintre pagini atat pentru useri, cat si pentru PageRank. Linkurile puse in context si cuvintele cheie folosite corect in ancora vor garanta optimizarea perfecta a intregului site.

Nu in ultimul rand, adaptarea versiunilor temelor site-ului pentru telefoanele mobile de ultima generatie si tablete si viteza de incarcare cat mai mica sunt de luat in seama daca va doriti sa aveti trafic bun si o pozitie cat mai relevanta in rezultatele returnate de motoarele de cautare. Efectele acestor strategii SEO pot fi monitorizate in timp real cu Google Analytics, ele putand fi imbunatatite si cu ajutorul plugin-urilor si extensiile de optimizare SEO pentru platforma instalata in spatele site-ului dvs.

No comments:

Post a Comment