O memorie brici si ficat mai sanatos cu Esentin, medicament natural

Ne face probleme atunci cand avem prea mult material de parcurs si prea multa informatie de retinut. Este esentiala pentru a ne descurca asa cum trebuie la locul de munca, pentru a ne feri de pericole pe strada, acasa. Memoria este cel mai de pret dar pe care omul l-a putut avea. Efectele negative ale pierderii ei, definitive sau temporare, se vad foarte bine la bolnavii de Alzheimer, care nu sunt in stare nici macar sa recunoasca chipurile persoanelor dragi sau sa se ajute singuri, mancand, facand un nod la bocanci. Pentru imbunatatirea memoriei, cel mai eficient medicament natural, fara efecte adverse, este Esentin, comercializat de Cufarulnaturii, magazin naturist online.

Medicamentul se poate administra batranilor, elevilor sau studentilor care nu mai fac fata volumului imens de materie care trebuie retinuta, dar si celor care, din cauza unor traumatisme, au pierderi frecvente de memorie. De asemenea, este foarte eficient inainte de examene, teste, diverse sarcini care trebuie indeplinite rapid, contribuind la imbunatatirea memoriei si la rezultate excelente. Esentin este excelent si pentru bolnavii de ficat sau pentru cei care au avut operatii hepatobiliare sau pentru indivizii care au diferite carente de vitamine.

Fosfolipidele din Esentin au un rol esential in reglarea schimburilor din interiorul membranelor hepatocitare, acizii grasi din ele influentand rata schimburilor metabolice. Cu alte cuvinte, medicamentul, prin compozitia sa, fereste ficatul de disfunctii grave si de efectele nefaste ale unui regim alimentar neechilibrat, impulsionand secretia biliara normala. Este bun si pentru tratarea hepatitelor, intoxicatiilor, cirozelor, sindromului de iradiere. Mai contine si complexul de vitamine B-B1, B2, B3, B6, B12 - si vitamina E, foarte buna pentru piele si ochi. Vitamina B este deosebit de folositoare pentru reglarea functionarii sistemului nervos si a performantei intelectuale, fiind si ea raspunzatoare de imbunatatirea memoriei. Vitamina B1 contribuie eficient la metabolizarea glucidelor, functionarea in parametri normali a muschilor si sistemului nervos, avand un efect diuretic, reglator al tensiunii crescute.

Vitamina B2 impiedica imbatranirea celulara, fixeaza fierul in hemoglobina si sprijina o vedere mai buna, piele si mucoase mai sanatoase si permite dezvoltarea fizica armonioasa. Vitamina B3, la randul sau, este foarte buna intrucat face parte din enzimele implicate in metabolismul glucidelor si lipedelor, aparatul digestiv si sistemul nervos depinzand de ea pentru a avea o functionare normala. Vitamina B6 stimuleaza sistemul imunitar si il intareste, lupta cu depresia, tulburarile neurologice si anemia si previne inaintarea simptomatologiei osteoporozei. In fine, vitamina B12 din Esentin este raspunzatoare de metabolizarea glucidelor si acizilor grasi, crescand pofta de mancare si greutatea, avand efecte uimitoare atunci cand vine vorba de concentrare in timpul unui examen sau pastrarea echilibrului psihic.

Produsul se poate comanda online sau la telefon, comanda ajunge in 1-3 zile la destinatie, iar returul e permis in maxim 10 zile de la primirea medicamentului, dar numai daca este expirat, nu este cel solicitat sau transportatorul a deteriorat produsul pe timpul transportului. Pentru orice intrebari si neclaritati in privinta comenzilor puteti discuta cu un consultant Cufarulnaturii fie pe chatul online, fie la telefon, fie printr-un e-mail dat pe adresa oficiala.

No comments:

Post a Comment