Impresionati oriunde va duceti cu Ceasurile Police originale

Nu toata lumea e innebunita dupa ceasurile cu afisaj analog. Desi sunt mai aratoase si mai elegante si se intretin mai usor, ceasurile cu afisaj analog pot fi uneori incomode la cititul orei daca te grabesti. De aceea, varianta ceasurilor cu afisaj digital e preferata de persoanele care nu prea sunt incantate de ceasurile cu limbi.

In colectia de Ceasuri Police originale disponibila pe secundar.ro, magazin online specializat in comercializarea de ceasuri, bijuterii sau accesorii originale, de la producatori consacrati, gasiti atat ceasuri cu afisaj analog, dar si ceasuri cu afisaj digital. Ceasurile cu afisaj digital au cifrele mari, secunde, minute, ora pe afisaj, au multe functii speciale, cronometru, ora de sunat, bratara este din silicon, carcasa din otel inoxidabil si geamurile din cristal mineral.

Toate ceasurile din colectia Ceasuri Police originale sunt rezistente la apa, asa ca nu trebuie sa va faceti griji daca ajung in contact cu aceasta sau uitati ceasul la mana cand sunteti sub dus. Mecanismul lor este cu Quartz, nu raman in urma decat la perioada lungi de timp, sunt foarte precise la afisarea orei si pot fi adaptate oricarei tinute, sport, business, casual. Pe de alta parte, ceasurile cu afisaj analog din colectia Ceasuri Police originale au, pe langa reduceri consistente de pana la 40-50%, bratara din piele sau inox, rezistenta mare la apa-unele modele rezista pana la 10ATM, carcasele sunt din otel inoxidabil si au aratatoare cu insertii luminescente. Cromatica ceasurilor este una placuta, eleganta, culorile predominante fiind cele deschise-exista insa si ceasuri pe negru sau portocaliu.

Modelele afisate pe site au garantie 2 ani, se livreaza prin curier si ajung rapid la destinatar, cu factura, manual si ambalaj original, la fel cum e si produsul din interior - returul este acceptat si el. Asadar, fie ca sunteti barbat, fie ca sunteti femeie, un ceas poate spune foarte multe despre dvs. si importanta pe care o acordati propriei persoane. De aceea trebuie sa fiti foarte atent/a cand alegeti aceste accesorii elegante si pretentioase.

No comments:

Post a Comment