Pasiunea pentru masini

Cum majoritatea femeilor sunt pasionate de shopping, asa si o mare parte din barbati sunt pasionati de masini. Nu este nimic rau in a avea o pasiune atata timp cat acea pasiune nu este dusa la extrem si atata timp cat nu ii afecteaza pe cei din jur. Am intalnit barbati ce au dezvoltat o adevarata pasiune pentru machetele auto, incat au acasa colectii impresionante, ce includ masini de toate tipurile.

Fiecare persoana este unica in felul ei, iar de aici pasiunile se diversifica. Sunt barbati pentru care conteaza doar aspectul masinii pe care o conduc. Sunt interesati sa o tuneze doar la exterior si sa o faca cat mai atragatoare din punct de vedere estetic. Pe ei masina ii reprezinta, este cartea lor de vizita. Piese tuning se gasesc atat in magazinele de profil auto cat si in magazinele si pe site-urile on-line. Un astfel de site unde domnii pot gasi piese tuning la preturi bune este www.folosit.com. Pe langa categoriile de mai sus, ii mai avem pe acei barbati pentru care conteaza doar marca masinii. Ei nu pun pret pe altceva, nu sunt interesati de alte aspecte si nici nu are rost sa te arunci in polemici cu ei, pentru ca nu o vei scoate niciodata la capat. Daca un barbat ce a avut toata viata lui doar masini marca Audi si considera Audi ca fiind cea mai buna marca existenta pe piata, nu ii vei schimba tu gandirea.

Pe de alta parte sunt acei barbati interesati de puterea motorului. Pentru ei conteaza ca masina sa fie puternica, sa aiba sub capota un motor bun, puternic, iar pentru asta sunt dispusi sa investeasca cat este necesar pentru a-si tuna masina astfel incat sa ajunga la performantele dorite. Barbatii ce au o pasiune pentru masini, nu tin cont de bani, in general. Daca vor sa ii aduca diverse imbunatatiri, atat exterioare cat si interioare, o vor face, indiferent de cati bani vor fi nevoiti sa scoata din buzunar.

No comments:

Post a Comment