Eficienta si profesionalism cu serviciile de curierat

Fie ca vorbim despre firme sau despre persoane particulare, cu totii avem nevoie de un serviciu de curierat mai rapid decat serviciul standard al Postei. Cozile nesfarsite la ghiseele din oficiile postale, timpul prelungit inexplicabil de asteptare a unui colet sau a unei trimiteri simple, lipsa de politete a angajatilor... toate acestea fac ca oricine sa aprecieze astazi serviciile prompte si profesioniste ale unui curier rapid Bucuresti.

De altfel chiar cifrele inregistrate anul trecut au aratat ca serviciile oferite de Posta Romana pierd teren important in fata serviciilor oferite de firmele de curierat. Si cum ar putea concura cand importante companii care activeaza pe domeniul livrarilor au lansat de curand chiar si servicii de livrare rapida, care inseamna un interval de numai 2-3 ore de la preluarea comenzii. Si mai mult decat atat, serviciul de livrare rapida este valabil si pentru comenzi care trebuie sa ajunga in afara tarii. Cuvintele de baza atunci cand vine vorba de servicii de curierat sunt rapiditate, promptitudine, implicare in satisfacerea clientilor, asigurarea unui portofoliu constant de clienti si mentinerea coeficientului de multumire a acestora si inseamna, de asemenea, profesionalism si implicare. O livrare in sistem standard, fie in aceeasi localitate fie in alte localitati de oriunde din tara, se face in ziua urmatoare ridicarii comenzilor.

Comenzile se pot plasa telefonic si online iar intervalele orare pentru ridicarea lor sunt foarte flexibile, tocmai pentru a veni in intampinarea clientilor cu un program foarte incarcat. O livrare in sistem urgent, same day, se face in intervale incepand de la numai o ora de la primirea comenzii si poate ajunge pana la maxim 6 ore la nivel local, maxim 12 ore la nivel national si maxim 18 ore la nivel international, insa intervalele se pot scurta in functie de tipul de livrare pentru care se opteaza. Transparenta companiilor de curierat face ca awb-ul comenzii sa fie disponibil online iar trimiterea sa poata fi verificata in orice moment, si de asemenea calculul trimiterii se poate face online.

No comments:

Post a Comment