Hebra Dermatologie - servicii de dermatologie la nivel international

Serviciile dermatologice s-au extins foarte mult in ultimul timp datorita numeroaselor tratamente pe care pacientii le solicita. Medicii din tara noastra s-au perfectionat in clinici din afara, ceea ce a facut ca, in scurt timp, noutatile din domeniu sa patrunda si in Romania. Acest lucru a reprezentat a avut ca rezultat o concurenta acerba in domeniu pe servicii cat mai competitive si la preturi cat mai corecte.

In prezent exista foarte multe centre medicale care ofera si servicii de dermatologie, insa exista si clinici specializate exclusiv pe dermatologie, estetica si venerologie. Una dintre acestea este Hebra Dermatologie, clinica de dermatologie din Bucuresti, sector 1, care si-a inceput activitatea din 2008 si se concentreaza pe tratamente pentru boli de piele, boli cu transmitere sexuala si tratamente penrtu infrumusetare si intinerire.

In cadrul acestei clinici veti gasi servicii complete, moderne accesibile si tratamente reale oferite in urma unui diagnostic medical. Calitatea serviciilor se ridica la nivel international datorita pregatirii internationale a medicilor, dar si a aparaturii de ultima generatie. Unul dintre serviciile pe care le veti gasi in clinica Hebra Dermatologie este cartografierea alunitelor ce consta in analiza microscopica si urmarirea digitala a acestora. O alta arie este dedicata dermatologiei estetice, un domeniu de mare interes pentru doamnele care sunt preocupate de tratamente de intinerire. Tratamentul ridurilor, al acneei, microdermabraziunea si peeling-urile chimice va pot ajuta sa va recapatati aspectul neted si fara imperfectiuni al pielii. Pe de alta parte, in cazul in care sunteti interesat de servicii de chirurgie dermatologica veti gasi cele mai eficiente tratamente pentru indepartarea negilor, precum si solutii pentru cauterizari, excizii si chiar crioterapie.

Clinica Hebra Dermatologie este prima clinica din Bucuresti care oferta tratament pentru vitiligo, boala autoimuna ce afecteaza atat femeile cat si barbatii. Tratamentul are la baza o tehnologie unica ReCell cu ajutorul careia se regenereaza tesuturile. Tratamentul transpiratiei excesive, cunoscuta ca hiperhidroza in mediul medical, este o alta latura in care serviciile disponibile in aceasta clinica exceleaza. Pregatirea medicilor si interesul pentru pacienti sunt doar cateva dintre atributele care contribuie la diferentierea serviciilor fata de ceilalti ofertanti din domeniu. Daca sunteti in cautarea unor servicii dermatologice de top si de medici dedicati, va sugeram clinica Hebra Dermatologie din Bucuresti, sector 1.

No comments:

Post a Comment