Alege pantaloni dama care sa iti scoata in evidenta formele

Alegerea unei perechi de pantaloni dama a devenit destul de grea cu atatea stiluri, forme si culori, dintre care multe nici macar nu stim exact ce inseamna – ai auzit de jeggings? - dar cu putina atentie la detalii poti sa iti alegi cea mai potrivita pereche de pantaloni dama, care sa iti ascunda trasaturile mai putin placute si sa le accentueze pe cele sexy.

Femeile minigone pot alege pantaloni dama skinny, fabricati dintr-un material foarte elastic, care sa se muleze pe picioare. Daca ai “aripioare” asorteaza-i cu bluze lungi sau adauga un cardigan lung, pentru a ascunde acest defect. Intotdeauna poarta tocuri: platformele si incaltamintea de culoare nude iti vor alungi silueta si vei arata ca un fotomodel.

Daca esti slaba si inalta, cu picioare interminabile, poti sa alegi orice pereche de pantaloni dama de la www.ppt.ro, dar ai intotdeauna grija ca tivul pantalonului sa cada pe calcai. Pantalonii drepti si usor mai largi sunt foarte eleganti si iti complimenteaza tinuta, dar poti sa mergi si pe varianta skinny. Daca esti adepta stilului grunge, alege cu incredere pantaloni dama cu rupturi orizontale pe picior sau diverse modele orizontale, fiindca nu te vor face sa pari prea scunda.

Domnisoarele cu forme pot sa aleaga pantaloni dama largi, care sa le puna in valoare talia, printr-un cordon lat, apoi sa “curga” drept pe langa picioare. Astfel, vei accentua forma sexy de clepsidra. Daca nu ai o talie bine delimitata, alege pantaloni cu talie inalta si pense, care vor ascunde kilogramele in plus. Formele androgine sunt de asemenea candidati perfect pentru pantaloni dama cu talie inalta si pense, fiindca ajuta la crearea formelor, acolo unde nu sunt.

Pantaloni tip gogosar, care au “solduri si fund” din pense, apoi se muleaza discret pe forma piciorului, sunt un alt model de pantaloni dama care pot sa transforme o fata fara forme intr-o figura tip clepsidra. Indiferent ce tip de pantaloni dama alegi de pe www.ppt.ro ai incredere in tine si in calitatile tale, fiindca frumusetea naturala care deriva din acestea te va face sa stralucesti indiferent de hainele pe care le porti, asadar poarta pantalonii dama ca pe catwalk.

No comments:

Post a Comment