Pozele sexi, simbol al lipsei competentei?

Constatarile si sexualitatea feminina. Discrepanta uriasa a fost la categoria competenta, unde tanara sexi a pierdut. Concluzia studiului bizar a fost ca femeile tinere trebuie sa aiba mare grija cum si ce poza posteaza pe online. Sfatul cercetatorilor este ca fetele tinere sa nu se bazeze pe niste poze cat mai provocatoare, ci pe ceea ce sunt ele, ce reprezinta ca persoana in intregul sau si ce fac ele in lume, in societate.

Mai degraba, se pot posta poze care infatiseaza o tanara alergand sau inotand, sau practicand tenisul, baschetul, sau una citind, jucand golf-adica ipostazierea pasiunilor in fotografii nu a chipului sau atitudinii. Cu toate astea nici sexualitatea nu trebuie neglijata, pentru ca, pana la urma, antropologic vorbind, femeia e frumoasa tocmai pentru a se perpetua specia, pentru a atrage barbatii si a-i face sa-si doreasca sa aiba relatii intime cu ele, cel putin asa dovedesc cercetarile intreprinse. Asa ca si ipostazele sexi pot fi bune daca sunt combinate cu cele care redau anumite pasiuni „in actiune”, pentru ca, intr-un final, fata, femeia trebuie sa isi gaseasca un partener mai devreme sau mai tarziu si asta poate fi o solutie usoara cu postatul de poze mai „altfel”. Pe viitor, intrebarea la care ar trebui sa se gandeasca femeile tinere ar fi daca reprezentarea lor despre sine, reflectata in online, coincide cu cea pe care si-o reprezinta siesi…

Cu alte cuvinte daca identitatea pe care si-o asuma online, pe care o promoveaza intr-un cerc destul de larg e aceesi cu cea se formeaza la nivel psihic, pornind din subconstient, pe masura ce constienta de sine determina schimbari de comportant raportate la feminitate si toate transformarile care au loc fizic in trupul femeii incepand de la pubertate pana dupa momentul nasterii primului copil.

No comments:

Post a Comment