Petrecere 2 in 1, griji la patrat

Este foarte frumos sa ai gemeni - bucuria este dubla, dar si grijile si problemele sunt la fel. La aniversarea de 5 ani a gemenilor, am hotarat sa le facem o petrecere in adevaratul sens al cuvantului. Erau deja sufiecienti de mari incat sa stie ca este ziua lor, ca le facem o petrecere si, la fel, erau suficienti de mari incat sa isi aduca aminte, peste ani, de aceasta zi.

Fiind baiat si fata si avand personalitati foarte diferite, ne-a ingreunat un pic organizarea unei petreceri care sa fie pe gustul amandurora. Fiecare a venit cu tema lui - baiatul a dorit accesorii petrecere cu personajul lui preferat, Ben 10, iar fetita, care e o printesica, a vrut sa o aiba pe Barbie nu numai pe outfit-ul ei, ci si pe toate baloanele si coifurile si suflatorile de la petrecere.

Pentru a-i multumi pe amandoi, am facut doua spatii separata, dar in aceeasi incapere, in care fiecare spatiu avea tema preferata a fiecaruia. Astfel ca, in spatiul destinat baietilor, am avut fata de masa, suflatori, coifuri, baloane, servetele, farfurii si pahare cu Ben 10, cumparate de pe www.bubuparty.ro. In partea destinata fetitelor, totul a fost roz si incriptionat cu figura papusii Barbie. Pentru a-i distra pe copii, am luat si butoiase pentru baloane de sapun pentru fiecare, pentru baieti cu Spiderman, pentru ca nu am gasit cu Ben 10, dar au fost foarte apreciate, iar pentru fetite, evident cu Barbie. Tot pentru distractia tuturor copiilor, am avut si tatuaje temporare cu personajele lor preferate, astfel ca fiecare copil se putea tatua. Torturile, pentru ca au fost doua, au avut tot temele alese de gemeni, iar copiii au putut manca din amandoua.

Desi au fost doua separate ca tematica, copiii s-au jucat impreuna - de dragul fetelor, baietii au acceptat sa manance si din farfurii cu Barbie, si invers. La finalul petrecerii, gemenii ne-au intrebat cand mai e inca o data ziua lor, ca sa mai facem o petrecere la fel, semn ca s-au distrat pe cinste. Acum asteptam provocarea de 6 ani, pentru ca suntem siguri ca pana atunci Barbie si Ben 10 vor fi uitati; speram doar ca preferintele pe care le vor avea sa nu pe puna prea mari probleme.

No comments:

Post a Comment