Pareri despre aparatul Torser

Torser este un aparat extrem de folositor pentru toata lumea mai ales pentru ca el protejeaza de atacurile electromagnetice, care stim cu totii - dauneaza atat de mult in timp. Torser este de uz extern, el actioneaza prin intermediul biorezonantei, protejand  persoanele purtatoare de efectele pe care radiatiile din atmosfera le au asupra corpului si asupra mintii.

Desigur ca atunci cand ne gandim la Torser trebuie sa luam in calcul si Torser pareri, insa nu este un lucru neaparat rau, tinand seama de faptul ca parerile sunt numai bune, pozitive si incurajatoare. Pretul unui astfel de dispozitiv reprezinta probabil singura inconvenienta sau cel putin obstacol in achizitionarea lui de catre toata lumea. Avand in vedere ca ajunge usor peste o mie de lei, la pret intreg, Torser nu este accesibil tuturor persoanelor insa cu siguranta orice om si-ar dori sa il incerce si sa beneficieze de efectele pozitive si de protectia pe care o poate oferi.  Multi se intreaba care este categoria de varsta pentru care poate fi folosit Torser, insa raspunsul la aceasta intrebare este simplu si anume, nu exista categorie de varsta pentru care acest dispozitiv sa fie folosit. Iar acest lucru se intampla deoarece protectia pe care o ofera nu reprezinta niciun  pericol nici pentru cei mai mici si nici pentru varstnici, folosirea lui nu prezinta efecte adverse si desigur ca toata lumea are nevoie de ocrotire.

Bebelusii, chiar daca nu utilizeaza laptopuri sau telefoane mobile, au cu siguranta nevoie de protectie impotriva radiatiilor electromagnetice deoarece in casa, prin  preajma lor se utilizeaza aceste aparate. Important de mentionat este ca la inceput sa se utilizeze aparatul pozitionat intre persoana care are nevoie de protectie si aparatul de care trebuie protejat iar apoi, incet, sa fie purtat la cel cu pricina, pentru a beneficia de o protectia constanta.

No comments:

Post a Comment