Respecta mediul si eticheta in acelasi timp cu invitatii ecologice la nunta – Nu este ce crezi!

Clientii natalieshop.ro sunt foarte interesati de achizitionarea unor invitatii cat mai non-conformiste, originale si romantice, toate in acelasi timp. Insa din ce in ce mai multi miri sunt interesati si de respectarea mediului inconjurator, astfel incat cauta intr-o invitatie nunta cardnovel shopnatalie si o metoda de a folosi cat mai putina hartie, avand un design simplu si modern. Deoarece avantul nuntilor bio si DIY este in plina desfasurare, mirii cauta sa reduca numarul de hartii care sunt folosite la nunta lor, trimitand invitatii prin email.

Aceasta poate fi o solutie foarte ingenioasa, insa are multe dezavantaje. Inainte de a le discuta, sa aruncam o privire la beneficiile invitatiilor digitale: sunt gratuite, usor de realizat si de trimis. Dar, multi dintre invitati nu le vor primi din cauza filtrelor anti-spam, iar atunci cand vei realiza ca multi dintre prietenii tai nu se afla printre nuntasi, vei regreta ca nu ai ales o invitatie nunta cardnovel shopnatalie.
Un alt aspect nedorit al emailurilor: multi oameni nu folosesc deloc Internetul. De exemplu, matusa de la Satu Mare nu va sti niciodata de nunta ta daca nu primeste o invitatie traditionala.

In plus, nuntile formale cer respectarea etichetei si trimiterea unor invitatii nunta cardnovel shopnatalie in format traditional.
Solutia este utilizarea unor materiale reciclabile pentru invitatii ori reciclarea acestora chiar de catre miri si de catre nuntasi. Hartia si alte materiale 100% reciclabile, fie ca este vorba despre plante, textile ori carton, sunt foarte populare. Noile trenduri in materie de nunti presupun folosirea hartiei reciclabile pentru o invitatie nunta cardnovel shopnatalie si inserarea unor seminte in textura hartiei. Dupa nunta, invitatia se poate planta si creste intr-un frumos arbust, care va aminti intotdeauna de o nunta memorabila.

Hartia nu este singura vizata de catre trendul invitatiilor de nunta ecologice, ci si cerneala. Multe dintre comenzile pentru invitatie nunta cardnovel shopnatalie sunt urmate de cerinta de a folosi cerneala pe baza de soia, apa ori alte plante, care are un impact minim asupra mediului. Tinand cont de faptul ca o nunta poate sa aiba si 100 de invitati, alegerea ta poate face diferenta.
Printre cele mai ingenioase exemple de invitatii reciclabile sunt obiectele utile in gospodarie; multe invitatii printate pe cani sunt folosite pentru a servi cafeaua de dimineata de catre nuntasi.

Indiferent ce idee ai de a transforma invitatiile tale intr-o lectie de ecologie, apeleaza la natalieshop.ro si implineste-ti visul, dand exemplu generatiei viitoare.

No comments:

Post a Comment