Vinde-ti masina cu succes!

Sfarsitul anului este o perioada nefavorabila in cazul in care incerci sa renunti la masina. In preajma sarbatorilor, piata abunda de anunturi auto. Multi proprietari decid, constransi de imprejurari, ca este momentul pentru a vinde automobilul. Numeroase motive ajuta la cresterea numarului de anunturi auto in aceasta perioada. Unele masini sunt vandute fiindca se apropie perioada sarbatorilor, iar banii sunt insuficienti; pentru altele, in schimb, vechimea este problema. Din luna ianuarie, autoturismul ar fi cu inca un an mai vechi sau pur si simplu le-a trecut sezonul, proprietarul renuntand la decapotabila in favoarea unui 4x4.
 
Oricare ar fi motivul pentru care vei aparea pe site-urile de anunturi auto, fii hotarat ca vrei sa renunti la masina. Pentru a putea face o afacere profitabila, trebuie sa depui efort, iar pentru asta ai nevoie de putina motivatie si siguranta in legatura cu ceea ce urmeaza sa faci.
 
Dupa ce esti sigur de alegere, masina trebuie reconditionata. Este necesar ca petele de pe tapiterie si rugina exterioara sa fie indepartate.  O masina care arata bine poate fi vanduta mai usor si la un pret mult mai bun. De asemenea, daca aceasta are defectiuni tehnice majore trebuie sa fie remediate; o masina cu becuri arse, cu scurgeri de ulei sau alte defecte nu va atrage atentia cumparatorilor. Dupa ce a fost reparata, este timpul stabilirii pretului de vanzare, tinandu-se cont si de o posibila negociere.

Dupa ce masina este gata de vanzare, fa-ti oferta cunoscuta. Nu este de ajuns sa ai o masina sofisticata de vanzare, daca o tii in garaj. Anuntul trebuie publicat in cat mai multe locuri; cu cat este mai vizualizat, cu atat sansele unei afaceri profitabile creste.           
 
Acum, dupa ce toata treaba a fost facuta, este timpul sa astepti. Cei interesati te vor contacta, fiindca o sa-ti observe oferta pe unul dintre site-urile de anunturi auto.

No comments:

Post a Comment