Meniurile de botez. Ce contin si cum le „construiesti”?

Meniurile pentru petrecerea de botez sunt printre primele care trebuie stabilite atunci cand te apuci de gandirea organizarii zilei importante din viata micutului tau. Spre deosebire de un meniu pentru nunta sau pentru o petrecere privata corporate, unde vor veni numai adulti, un meniu botez trebuie sa cuprinda si multe preparate mai usoare, speciale pentru micutii care vor lua parte la eveniment. Bucatarii si personalul de la restaurante sector 4 va pot sfatui in alegerea celor mai bune tipuri de meniuri pentru copii, va pot oferi variante din care sa o alegeti pe cea mai buna.

Meniurile pentru botez trebuie sa fie cat mai usoare, mai ales cele pentru copii, nu trebuie sa contina prea multe dulciuri, puteti sa includeti si fructe proaspete si carne slaba, eventual peste fara oase, pe care copiii il adora. Nu e neaparat sa aveti un meniu botez prea diversificat pentru toate tipurile de invitati, insa in cazul copiilor trebuie sa aveti grija mai mare. La fel si in cazul batranilor, care iarasi nu pot manca orice si nu suporta chiar toate tipurile de condimentare si de ingrediente folosite de bucatarii de la restaurante sector 4. In functie de tematica nuntii puteti opta pentru meniuri traditionale, cu preparate romanesti de toate tipurile, mai slabe sau mai grase, depinde de invitatul care va gusta din preparatul respectiv si gradul sau de toleranta la ingredientele din farfurie. Sau puteti sa alegeti meniuri internationale cu fructe de mare, cu diverse feluri de mancare straine, specifice diverselor bucatarii din toata lumea.

Pe langa acestea se adauga si bauturi fine sau fara alcool, pentru batrani si copii, sucuri proaspete mai degraba decat cele acidulate, bauturi de calitate foarte buna in general care sa se completeze perfect cu mancarea servita. Pentru un meniu botez original poti combina mai multe bucatarii, in functie si de priceperea bucatarilor, astfel incat fiecare invitat sa gaseasca in farfurie cate ceva din toate ingredientele specifice diverselor tari.

No comments:

Post a Comment