Elimina toxinele din organism in cel mai bun mod

Asa cum in fiecare zi sau la doua zile aruncam resturile menajere din locuinta, asa si organismul nostru are un sistem special care elimina toxinele din corp pe masura ce acestea se acumuleaza. In general sistemul functioneaza foarte bine, toxinele sunt mentinute in cantitati mici. Se intampla insa ca din cauze variate, sistemul excretor care nu isi mai face treaba, alimentatia bogata in alimente mult prea procesate, pline de E-uri, toxinele sa nu se mai elimine din corp intr-un ritm normal.

Pe masura ce avem mai multe toxine in organism ne simtim din ce in ce mai rau, nu mai putem munci, nu mai putem manca, uneori avem si dureri. Prea multe toxine in organism inseamna cale libera catre un cancer aparut unde nu te astepti, functii ale organelor interne din ce in ce mai proaste si imposibilitatea ducerii unei vieti normale. Singura solutie pentru a „arunca” din organism toate toxinele este o detoxifiere profesionala. Detoxifierea nu se face in niciun caz dupa ureche, cu ceaiuri recomandate de prieteni sau de farmacisti si in niciun caz nu presupune infometare. O detoxifiere corecta se realizeaza pe o perioada relativ mare de timp, doar prin metode naturiste, in centre speciale, sub indrumarea unui medic. Avantajele unei detoxifieri facute intr-un astfel de centru tin de accesul la informatii pretioase despre nutritie, posibilitatea primirii unor recomandari la final, accesul la expertiza si experienta unui medic specialist, care va sti mereu cum anume sa personalizeze fiecare meniu.

In functie de centrul de detoxifiere puteti avea acces si la masaj de drenaj limfatic cu diverse uleiuri si plante uscate, la sauna tunel cu infrarosu, pentru a scapa si de celulita. Se mai practica si masajul de reflexoterapie cu uleiuri naturale, toate meniurile servite sunt bazate doar pe hrana „vie”, neprelucrata, legume, fructe, germeni, seminte. Pe langa regimul special recomandat de medicul din centru puteti sa va relaxati in centrele pentru curatarea organismului, scapati de stres si vizitati zone pe care in alte imprejurari nu aveati cum sa le explorati.

No comments:

Post a Comment