Creeaza-ti amintiri noi. Muta-te intr-un apartament mai bun si mai confortabil

Oricat de mult ai tine la apartamentul in care ti s-a nascut primul copil, unde tu si sotia v-ati iubit patimas seara de seara, vine un moment in viata cand trebuie sa va mutati intr-o locuinta nou, fie pentru ca familia e mai numeroasa, fie pentru ca trebuie sa fiti mai aproape de locul de munca. In Bucuresti, gasirea locuintei potrivite e un chin, riscul sa fii tras pe sfoara fiind urias. In schimb, in orasele de provincie, cum e Craiova, de exemplu, poti gasi cele mai bune apartamente de vanzare Craiova, la cele mai bune preturi si in zone foarte accesibile.

TopImobiliare, portal de anunturi imobiliare activ din iunie 2014, are in baza de date peste 130 de anunturi imobiliare cu apartamente de vanzare Craiova, alese pe spranceana si verificate, cu poze reale, pentru a vedea cum este in interior. Anunturile sunt actualizate permanent, au descrieri obiective ale dotarilor prezente, preturile sunt exprimate in euro si accentuate corespunzator-se pot negocia direct pe site, propunand un pret nou in aplicatia dedicata. In plus, se precizeaza suprafata, daca exista sau nu lift, daca exista balcon, starea apartamente de vanzare Craiova, dar si indicatii despre cum se ajunge la adresa si daca are certificat energetic. Proprietarii pot fi contactati direct, fara intermediari-nu exista nici comisioane de intermediere pentru site-fie pe e-mail, fie la numerele de telefon lasate de acestia. Daca filtrele din partea laterala stanga sunt prea generaliste, va puteti deplasa in pagina Imobiliarea in Romania-accesibila din subsolul Home Page-ului, unde veti gasi toate anunturile filtrate dupa regiuni administrative, judete si orase.

Pe langa toate acestea, pentru a cauta si mai usor apartamente de vanzare Craiova, pe Topimobiliare.ro exista si o functie speciala, Agenda, care reprezinta o forma de cautare si marcare a comentariilor, dar si de organizare a anunturilor. Se pot salva si administra ofertele care va plac, dar se pot lasa comentarii si la anunturile de care sunteti interesat. Asadar, numai avantaje si asta doar daca accesati chiar acum Topimobiliare, poate cel mai important site de anunturi imobiliare din tara.

No comments:

Post a Comment