Indrazneste sa vrei sa castigi litigiile civile

Litigiile civile in Romania sunt mai multe de la un an la altul pe fondul unei crize economice si a unei situatii mai mult decat precare a economiei. Un litigiu civil face referire la niste conflicte care apar intre doua sau mai multe persoane, una dintre ele refuzand sa-i dea dreptul celeilalte/celorlalti. Este posibil sa existe si impiedicarea savarsirii unor acte sau fapte juridice pe care titularul drepturilor le poate face fara nici un fel de opreliste.

Solutionarea litigiilor civile se face doar in fata organelor de jurisdictie in masura sa judece corect si obiectiv cauzele. Un avocat litigiu civil Timisoara este ideal pentru reprezentarea in diferite litigii civile de orice fel sau in instantele de judecata, redactarea de actiuni civile sau medierea conflictelor, daca partile accepta o intelegere fara a se mai ajunge la judecata si litigii de lunga durata. Cand se obtine executarea silita a celeilalte parti, orice avocat bun Timisoara de la Casa de Avocatura Alexandru, Andreas & Asociatii va poate sfatui sau reprezenta la punerea in fapt a executarii. Revendicarea caselor si terenurilor in baza Legii 247/2005, precum si evacuarea chiriasilor care au pus stapanire pe proprietate este gestionata la cerere de un avocat litigiu civil Timisoara. In cazul unor contracte de vanzare cumparare, donatie, imprumut, intretinere, avocatii va pot ajuta cu redactarea contractelor civile sau cu avizarea celor deja redactate. De asemenea, un avocat bun timisoara de la Casa de Avocatura Alexandru, Andreas & Asociatii va poate asista cand negociati contracte civile sau cand se solutioneaza litigii legate de clauze contractuale si contracte semnate deja.

In plus, se pot recupera mai usor creantele prin redactarea tuturor documentelor necesare si urmarirea de catre un avocat litigiu civil Timisoara a intregului drum de la faza de inceput pana la final si recuperarea creantei. Succesiunile si tot ce tine de ele, acte, partaj, neintelegeri sunt solutionate in timp record daca apelati la Casa de Avocatura Alexandru, Andreas & Asociatii.

No comments:

Post a Comment