Soaptele noptii prin vise

Marea e mai albastra iar muntii mai semeti cand sub sub propria lenjerie de pat, inchidem ochii si atinsi de poalele visului ne lasam purtati de el. Cercetatorii analizeaza din ce in ce mai mult semnificatia lui iar studiile arata ca foarte multa lume este interesata de ceea ce ar putea dezvalui si arata lumii.

Visam ceea ce ne dorim sa avem sau ceea ce ne dorim sa fim, visam ce ne soptesc ingerii sau ce ne-au soptit oamenii in timpul zilei. Ca sunt soaptele noptii sau cele ale zilei, talmacirea lor este intriga noastra. Suntem fascinati de ceea ce noaptea poate face pentru noi si felul in care ne poate ajuta si rezolva problemele. E adevarat ca nu-i suficient sa ne ascundem dupa o lenjerie de pat si sa asteptam solutii in speranta ca universul va lucra fara o sustinere macar mentala din partea noastra.

Visele nu sunt doar o interactiune cu o alta dimensiune sau realitate, ele pot prevesti, preveni si chiar indruma. La nivelul subconstientului, framantarile interioare pe care le avem le transpunem in vise. Acesta ne ajuta sa ne rezolvam conflictele in care ne aflam si sa gasim raspunsuri pentru intrebarile din timpul zilei. Astfel orice lenjerie de pat devine un leagan spre taramul viselor si spre aceasta lume nocturna ce nu trebuie ignorata.

Un om petrece in medie cam 6-7 ani visand, timp in care imaginile, emotiile, ideile, sunetele ce ne insotesc in aceasta perioada sunt experiente ale subconstientului iar capacitatile cognitive devin secundare propriului corp. Cert este ca noaptea ne vorbeste prin vise si tot ceea ce se petrece in jurul nostru este martor la o experienta spirituala individuala.

Cercetatorii continua sa descopere secretul ce se ascunde in spatele viselor insa exista atat de multi factori interni si externi ce trebuiesc luati in calcul incat o generalizare este prea mult pentru o individualitate.

No comments:

Post a Comment