Femeile - artiste in ale machiajului

Cred ca orice femeie are in poseta un ruj sau un gloss. Ei bine, eu nu prea am. Eu ma machiez din an in pasti, doar cand ma apuca cheful. Atunci stau destul de mult sa ma aranjez, si de multe ori nu sunt multumita de rezultatul obtinut.

Insa stiu ca sunt femei, chiar fete tinere, care se machiaza in 5 minute si arata perfect. Astea sunt acele femei, care se machiaza inca din pantecele mamei si au dobandit aceasta arta inca de pe atunci. Traseaza linia tusului perfect, mie nu imi iese niciodata, isi aleg nuanta potrivita de ruj, eu niciodata nu o gasesc pe cea care mi se potriveste. Isi gasesc foarte repede fondul de ten, eu il caut zile intregi si pana la urma aleg tot ceva ce nu are treaba cu tenul meu.

Nu stiu daca ati observat dar sunt si acele doamne si doamnisoare, care se machiaza super mega strident. Arata efectiv ca niste sorcove. Insa ele se cred super fermecatoare si foarte frumoase. Eu ma uit la ele si zambesc. Decat sa dau chix, mai bine nu ma machiez sau o fac foarte putin. Asa doar sa imi dau putina culoare fetei.

La nunta mea, a fost singura data cand am platit pe cineva sa faca treaba asta tocmai pentru ca voiam sa arat bine. Nici prea simplu, nici prea incarcat. Si a fost exact asa cum trebuia. Toata lumea a felicitat-o pe domnisoara care m-a machiat. Iar eu m-am simtit ca o diva.

No comments:

Post a Comment