Siguranta locuintei tale este mai mare daca montezi yale electromagnetice

O casa la tara sau la marginea orasului este visul oricarui individ care locuieste la bloc. Multi isi construiesc vilute in zone cu multa verdeata si isi fac un rai unde sa se retraga cand sunt foarte obositi si au nevoie de odihna. La finalul construirii locuintei va trebui sa aveti grija si de siguranta dvs. si a bunurilor, asa ca va montati o poarta sau o usa mai calitativa. Dupa ce v-ati montat o usa sau o poarta de acces trebuie sa o si securizati cumva intrucat simpla ei fixare nu va scapa de hoti sau de oameni care vor sa va vandalizeze bunurile.

Poate cea mai simpla si mai eficienta metoda de a bloca usile si portile de acces este cumpararea si montarea de yale electromagnetice, produse din inox sau otel, rezistente si cu un design care se potriveste perfect oricarui tip de instalatie. Avantajele unor yale electromagnetice tin de comandarea lor electrica, de posibilitatea fixarii fie prin ingropare, fie prin simpla aplicare, merg la diferite tipuri de usi, de memoria mecanica si de existenta unor sigurante pentru blocare suplimentara. Cele cu memorie mecana au platbanda inox cu deschidere dreapta stanga, altele pot avea cilindru cu cheie si contraplaca, se utilizeaza usor, se intretin simplu, nu au nevoie de conditii speciale de functionare, se comporta bine la variatiile de caldura si de umiditate, se pot monta si fara ajutorul unei echipe specializate. Odata inchise nu pot fi deschise decat prin actionare electromagnetica, inchiderea e etansa, sistemul nu raspunde la alte tipuri de incercari de deschidere decat cea prestabilita.

Alt avantaj al lor este dat de montarea unor numar mai mare pe aceeasi usa pentru un plus de siguranta, se pot demonta usor si remonta unde aveti nevoie, in caz ca schimbati usa sau poarta, firmele care le vand asigura si service-ul, sunt garantate cativa ani si nu se uzeaza chiar daca sunt folosite intensiv.

No comments:

Post a Comment