Vrei eficienta maxima la spalare si rufe curate?

In general, ca sa vezi care e produsul de top dintr-o anumita gama de articole, e suficient sa te gandesti sau sa intrebi un utilizator obisnuit care e primul brand care-i vine in minte. La masini de spalat rufe si electrocasnice mari liderul este Whirlpool, unul dintre cele mai longevive si mai performante branduri de pe piata la ora actuala. In afara de faptul ca o masina de spalat whirlpool are o rezistenta in timp foarte mare si poate sa fie folosita fara probleme pana la 12-15 ani, aceasta este dotata cu de acum proverbialul al 6-lea simt, o tehnologie inovatoare pe care Whirlpool a adus-o in atentia clientilor, si a reusit sa intre in casele oamenilor gratie metodei unice de a aborda lucrurile cand vine vorba de spalarea rufelor.

In spatele denumirii pompoase de marketing se ascund cativa senzori care detecteaza cantitatea de rufe din cuva si reduc consumul de energie in functie de cate rufe aveti de spalat la un moment dat. Sunt ajustate imediat si consumul de detergent sau de apa, de timp si curent, rezultand optimizarea procesului de spalare fara prea mare efort. Totusi, Whirpool nu s-a multumit doar cu aceasta tehnologie revolutionara si a introdus si Ciclul SuperEco, pentru a-i ajuta pe cei care tin la consumul de curent si vor sa spele eficient si cat mai bine, fara sa aiba facturi de sute de lei la sfarsit de luna. Spalarile sunt facute ca la carte, rufele sunt impecabile, iar consumul de energie scade si cu 50% per spalare. Acelasi ciclu presupune reducerea numarului de rotatie si prelungirea procesului de stoarcere, de unde si consumul mai mic de energie despre care vorbeam. Daca aveti mai mereu rufe patate, optiunea Clean+ oferita de Whirpool va poate ajuta sa scapati de pete rapid si eficient, fara consum mai mare de detergent sau alti inalbitori periculosi pentru tesatura.

Igienizarea rufelor nu este nici ea lasata deoparte de cei de la Whirpool, tratamentul Microban asigurand o masina de spalat curata si igienizata in timpul fiecarui ciclu - nu va aparea nici mucegaiul. Impreuna cu o cantitate mare de rufe spalate pe ciclu, pana la 10 kg, functiile descrise recomanda masinile de spalat de la Whirpool pentru orice gospodarie, mai ales pentru familiile numeroase.

No comments:

Post a Comment