Renunta la mastile de casa si aplica masti profesionale Londa cu eficienta maxima

Te-ai saturat sa-ti faci in casa fel de fel de masti din sucuri de legume sau fructe si diverse alte ingrediente babesti? Parul tau pare ca e din ce in ce mai degradat? Ai nevoie de masti profesionale Londa, cu ingrediente de cea mai buna calitate, testate si cu un grad sporit de siguranta in privinta aplicarii. Fata de mastile facute in casa, care poate ca ti se par mai sanatoase, cele facute de branduri cu experienta sunt eficiente, au ingrediente alese, sunt testate mult timp inainte de a fi lansate si nu te fac sa pierzi timpul stand si asteptand sa apare efectele.

Indiferent ce probleme are parul dvs. sau cat de deteriorat e firul de par, masti profesionale Londa il vor revigora si ii vor reda frumusetea din tinerete. Puteti alege o masca de par Londa Color Radiance, speciala pentru parul vopsit, cu efect de hidratare si protejare a parului proaspat vopsit. Toate reziduurile chimice sunt eliminate, moleculele de culoare sunt fixate mai bine pe par gratie fructelor exotice si portocalei, ingrediente cheie ale acestei masti. Pentru parul degradat foarte tare, cu un grad crescut de afectare a radacinii se recomanda mastile intensive, care repara si au grija de structura parului, hranindu-l de la radacina pana la varf. Parul se piaptana mai usor, este mai rezistent si mai stralucitor, matasea si uleiul de migdale contribuind la infrumusetarea aspectului sau.

Cu masti profesionale Londa intensive culoarea parului proaspat vopsit este ferita de degradare in timp, se fixeaza mai bine si culoarea e protejata impotriva matuirii. Parul ramane catifelat, hidratat si usor de pieptanat, nu cad fire de par dupa fiecare pieptanare, e mai usor de intins cu placa si rezista la orice actiune mecanica asupra sa. O ingrijire permanenta a parului va asigura o podoaba capilara de invidiat si un fir de par sanatos pe toata lungimea sa.

No comments:

Post a Comment