O cana de ceai verde poate face minuni pentru sanatate

Utilizat de secole in medicina traditionala de pe tot mapamondul, vestitul ceai verde a ajuns sa fie privit ca fiind mai putin ca o simpla bautura delicioasa si revigoranta si mai mult ca un medicament natural cu o eficienta uimitoare. Are un continut foarte mare de alcaloizi, calmeaza sistemul nervos, ne ajuta sa ne echilibram psihic in perioadele de stres continuu, combate radicalii liberi rezultati din fumul de tigra, poluare sau ultraviolete.

O cana de ceai verde poate reduce tensiunea arteriala, scade colesterolul rau din sange, ajuta la o digestie mai buna si o circulatie a sangelui normala, stimuland procesele metabolice la nivelul sistemului nervos. Ceaiul verde previne si cariile dentare, ajuta in procesul de slabire prin arderea caloriilor, previne accidentele cerebrale vasculare si nu permite bacteriilor care provoaca intoxicatii sa actioneze si sa distruga flora intestinala. Cateva cesti de ceai verde pe zi ne pot ajuta in lupta cu celulele canceroase, ne permit sa tinem in frau zaharul din sange si glicemia, vitamina E incetinind procesul de imbatranire. Depresia, afectiunile cardiovasculare si imunitatea vor fi mereu tinute pe linia de plutire, afectiunile nervoase nu vor mai avea manifestari foarte puternice, alunga oboseala, ficatul si rinichii functioneaza mai bine, iar ritmul cardiac devine constant si fara perioade de batai prea rapide.

Ceaiul verde vindeca si scleroza multipla, face pielea mai catifelata si mai rezistenta, mai flexibila, elastica, parul ramane matasos si stralucitor, structura firului de par fiind refacuta in mod natural. Pungile de sub ochi si cearcanele dispar si ele, iar starea de bine va fi mereu de partea ta. Pentru cele mai bune efecte ale ceaiului verde trebuie sa va orientati spre ceaiul cat mai putin prelucrat, in stare pura, nu la pliculete. Il putegi gasi oricand la Maya Tea magazinul online care vinde la cele mai mici preturi cele mai diverse combinatii de ceai verde si iasomie, zmeura, afine, White Monkey, in combinatii carora cu greu le poti rezista.

No comments:

Post a Comment