Lucruri pe care niciodata sa nu le zici unei femei dezbracate

Barbatii sunt cunoscuti ca si adevarati bufoni care gafeaza atunci cand le e lumea mai draga si apoi habar nu au pe unde sa scoata camasa. Iar acest lucru se intampla mai ales in momentele de maxima intimitate, cand femeia si asa stanjenita - aude numai tampenii iesind din gura masculului.

Asadar, dragi baieti - luati aminte ca atunci cand aveti in fata o fata dezbracata care nu arata ca un fotomodel si care e pe cale sa va daruiasca trupul ei, oricum si in orice fel ar fi acela, trebuie sa tineti cont de unele lucruri pe care niciodata nu le ziceti chiar daca o faceti din simpatie sau o faceti ca sa se simta mai bine. Iata care sunt acele lucruri interzise: sa nu spui niciodata unei fete dezbracate ca e bine sau te bucuri ca nu are corpul tonifiat arati aproape la fel ca si mama mea, ori aproape la fel de bine ca si mama mea I can smell your pussy - ARATI APROAPE CA SI FOSTA MEA IUBITA - cea mai mare greseala sa nu fii rusinata pentru ca imi plac sanii mici cand “iti termini treaba” si ea nu a terminat sa spui: nu mai am chef! cand ii pui mana pe sani sa o intrebi: sunt adevarati? vrei sa faci un dus inainte sau sa te razi? imi place felul in care sunca de pe fundul tau se misca daca vrei pot sa iti dau numarul de telefon al stilistului meu Si multe altele care au prin farmecul lor - chiar daca vrei sa ajuti sau sa faci un compliment, darul de a rani, de a submina feminitatea si de a nauci toata pasiunea.

Tot aici mai putem adauga si gingasenii care sunt menite sa exprime iubirea, insa pe care femeia nu le accepta decat ca si jigniri: “esti asa micuta ca te pot baga in san” sau “porti acelasi numar la sutien ca si nepotica mea” ori “si mama are chiloti din astia”.

No comments:

Post a Comment