Blajinfo, sursa ta de Stiri Blaj din toate domeniile de interes

Te-ai mutat de curand in Blaj si nu stii unde poti sa gasesti zilnic cele mai de incredere informatii, documentate si obiective, actualizate permanent? Blajinfo.ro este printre cele mai bune si mai dinamice website-uri de stiri locale pe care le poti accesa de oriunde, de pe orice dispozitiv mobil sau de pe PC pentru a fi la curent in permanenta cu cele mai noi si mai informative stiri Blaj.

Doar intrand pe Blajinfo nu vei scapa din vedere nici un eveniment important din zona ta, indiferent ca e din administratie, local, din judet, din actualitate, din invatamant, din plan cultural sau din sport ori monden. De altfel, fiecare stire postata pe site este verificata si insotita de declaratii relevante, are poze relevante si poate fi comentata si completata gratie forumului din subsolul fiecarei Stiri Blaj. Navigarea in arhiva online a stirilor deja postate se face foarte simplu, printr-un motor de cautare bazat pe filtre din subsolul paginii sau direct din bara de cautare din coltul dreapta sus, prin simpla tastare a cuvantului cheie. Stirile sunt insotite si de galerii foto video amplasate pe prima pagina a website-ului informativ, exista sugestiile cele mai bune pentru a nu rata nici un eveniment artistic sau de entertainment care s-ar putea desfasura in zona ta. De asemenea, poti sa consulti informatiile despre vreme sau horoscopul zilnic gratie unor widget-uri disponibile in partea laterala jos a paginii principale sau in pagina fiecarui articol.

Daca ai fost martorul unui eveniment important te poti transforma pe loc in reporter de ocazie si poti furniza Stiri Blaj pretioase redactiei, incuranjandu-se astfel jurnalismul cetatenesc. Cele mai recente stiri si mai relevante in functie de ziua respectiva si de ce se intampla in Blaj vor aparea in permanenta in caruselul deschidere mare din home page, insotite de fotografii de calitate.

No comments:

Post a Comment