Produse kerastase online

Nu mai e de mult un secret faptul ca in prezent poti achizitiona produse kerastase online de pe site-urile de specialitate. Daca pana acum ceva timp, produsele profesionale erau disponibile in saloanele de specialitate, acum, iata ca sunt la indemana oricui vrea sa aiba un par de invidiat. Sunt cam scumpe ce-i drept dar se merita investitia deoarece gama de produse profesionale Kerastase da rezultate in timp scurt si flacoanele sunt disponibile in cantitati mari.




Un site de pe care puteti faceti comanda de produse Kerastase online este www.alllbeauty.ro iar aici gasesti foarte multe tipuri de produse de ingrijire, nu doar pe cele de la Kerastase. In functii de nevoile parului tau iti poti alege produsul preferat care cu siguranta nu te va dezamagi. Daca ai un par foarte gras si nu iti gasesti deloc un sampon pe masura nevoilor tale atunci iata un truc bun pe care il poti aplica: adauga doua picaturi de zeama de lamaie la samponul pe care il folosesti si vei avea rezultate foarte bune. Acest truc este bun in special pentru cei care au parul mai deschis la culoare si doresc chiar sa il deschida si mai bine deoarece lamaia decoloreaza parul. Pentru parul mai gras este foarte bun si samponul cu utilizare pe parul uscat avand in vedere ca acesta absoarbe excesul de sebum.




Daca insa ai utilizat si sampoane profesionale si balsamuri iar dupa utilizarea mastilor sau a unor elixiruri esentiale, parul tau tot nu da semne sa se invioreze, atunci inseamna ca problema vine de la interior si trebuie sa umbli putin si la alimentatie. In functie de meniul pe care il ai zilnic sau in functie de felul in care te simti si de activitatea ta, trebuie sa incerci sa ai un aport mai ridicat de minerale sau vitamine sau chiar sa iei suplimente cu biotina.

No comments:

Post a Comment