Cablurile UTP cat5 sunt ideale pentru retele de calculatoare sau sisteme de supraveghere

Internetul inseamna in primul rand accesul oricarui individ la o retea, cu ajutorul unui ISP si a unor echipamente specifice. Inca de cand toata lumea a avut acces la Internet au inceput sa apar si retele de calculatoare, mai ales in institutii publice, pentru ca toata lumea sa poata fi notificata in timp real si sa colaboreze mai usor. Pentru a face o retea de calculatoare ai nevoie de niste cabluri speciale numite UTP cat5. Cablurile UTP nu au niciun tip de ecranare, sunt in general din cupru, cele din categoria 5 sunt torsadate, semnalele sunt transportate mai usor, fiind utilizate si in telefonie sau pentru transmitere semnal video.

Cablurile UTP cat5 diminueaza interferentele de torsadarea perechilor, la conectare se utilizeaza conectori obisnuiti RJ45, perechile au numere specifice de torsadari, astfel ca efectul campului electromagnetic este redus aproape de zero. Conductorul din cupru poate fi rigid, flexibil, se pot instala foarte usor si se pot utiliza intr-o varietate de aplicatii, pe acelasi cablu se pot transmite semnale analogice si digitale, semnalele sunt mult mai puternice, cea mai comuna utilizare a acestor tipuri de cabluri fiind in cadrul retelelor de date. Daca aveti nevoie de mai multe astfel de cabluri le puteti gasi in online la preturi foarte bune, sunt rezistente, rezista la variatii de temperatura si umiditate, sunt izolate perfect, semnalul nu are de suferit chiar daca vorbim si de lungimi mai mari ale cablurilor.

Pe de alta parte, cablurile UTP mai sunt intalnite si la sisteme de supraveghere video, uneori alimenteaza si camerele de supraveghere sau garanteaza o conexiune perfecta intre elementele sistemelor. Nu numai ca preturile sunt destul de mici, dar aceste cabluri UTP din categoria 5 va pot oferi cea mai buna varianta pentru un schimb de date in siguranta si cat mai eficient. Livrarile se realizeaza rapid, nu pierdeti timp cautand prin magazine, vi se pot oferi informatii despre fiecare tip de cablu telefonic sau via e-mail, inainte de cumparare, in pagina fiecarui produs sunt toate detalii tehnice.

No comments:

Post a Comment