Cum alegem camerele de supraveghere de exterior

Atunci cand dorim sa alegemem o camera de supraveghere care are ca scop securitatea exteriorului, trebuie sa luam in calcul mai multi factori, iar unul dintre acestia, esential de altfel este obiectul ce trebuie protejat. Daca alegem pentru o bicicleta, o masina sau gradina din fata blocului, atunci ne putem orienta catre o camera de supraveghere cu rezolutie medie, cat si cu senzor de miscare, ea trebuie sa aiba infrarosu inclus, pentru a putea oferi imagini si pe timpul noptii sau atunci cand lumina este foarte slaba.

In cazul in care alegeti o camera de supraveghere pentru un spatiu mai intins, o suprafata mare, atunci trebuie sa luati in calcul un aparat ce poate sa ofere imagini de peste 100 de metri distanta in functie de nevoi, dar sa ofere si imagini clare. Pentru exterior sunt indicate mai ales camere de supraveghere cu senzor de miscare. Acestea nu doar ca vor face economie la curent, insa nici nu va vor consuma timpul punandu-va sa va uitati la tot ceea ce au inregistrat. Puteti sa vizualizati numai inregistrarile ce includ miscari, deci ceea ce trebuie, deoarece daca nu simt miscare nu vor face nimic, ramanand inchise. In clipa in care cineva sau ceva intra in raza de actiune a camerei de supraveghere atunci dispozitivul isi va incepe activitatea. Cu acest tip de camera puteti sa faceti economie si la timpul dvs si la spatiul de inregistrare cat si la curent sau la acumulatori, in cazul in care camera este pe acumulatori.

In cazul in care spatiul de supraveghere este unul mic, atunci o camera cu rezolutie medie si cu senzori de captare mediu va fi suficienta. Totusi, un sistem video de exterior trebuie sa aiba in mod obligatoriu functia de infrarosu inclusa, deoarece cele mai multe infractiuni se petrec in timpul noptii.

No comments:

Post a Comment