Ingredientele necesare prepararii fursecuilor cu alone sunt: 250 grame de faina, 250 grame de margarina, 250 grame de alune, 250 grame de zahar pudra, fulgi de migdale, un praf de sare si zahar vanilat.
Margarina se mixeaza cu zaharul pana se face o spuma. Se adauga faina si alunele macinate, esenta de vanilie si se amesteca din nou.
Cu o lingurita luam din compozitie si formam bilute potrivite ca marime. Apoi le batem in pale ca sa se turteasca. Le punem pe tava, care va avea hartie de copt si le decoram cu fulgi de migdale. Le punem la copt la foc potrivit pana se rumenesc. Cat sunt inca calde, se pudreaza cu zahar vanilat.
Pofta buna!
Margarina se mixeaza cu zaharul pana se face o spuma. Se adauga faina si alunele macinate, esenta de vanilie si se amesteca din nou.
Cu o lingurita luam din compozitie si formam bilute potrivite ca marime. Apoi le batem in pale ca sa se turteasca. Le punem pe tava, care va avea hartie de copt si le decoram cu fulgi de migdale. Le punem la copt la foc potrivit pana se rumenesc. Cat sunt inca calde, se pudreaza cu zahar vanilat.
Pofta buna!
No comments:
Post a Comment