Trenduri ciudate si depresive pe care e bine ca istoria sa nu le mai repete

Sutienele sub forma de glont. In anii 1940-1950 sutienele sub forma de glont erau peste tot. De multe ori sutienele erau periculoase din cauza ca erau prea ascutite, dar, cu toate astea, femeile le adorau si le purtau in disperare. Cunoascute mai degraba ca sutienele Chansoneete acestea au aparut la Hollywood si au devenit un icon al modei de atunci.

Parte din popularitatea sa s-a datorat celui De-al Doilea Razboi Mondial si restrictiilor impuse la materialele din nailon. Cusaturile si designul au transformat sutienele in unele care semanau cu niste arme sau scuturi al cavalerilor. In anii 1960 sutienele de acest tip au disparut dupa ce au aparut cele mai moi si din materiale mai calitative. Madonna si Blonde Ambition din 1990 au readus in atentie acest tip de sutien, dar popularitatea sa nu a mai fost asa de mare. Pantofii Armadillo. Au aparut in 2010, au fost creati de catre designerul Alexander McQueen si reprezinta ce poate fi mai rau si mai prost pentru piciorul feminin. Primele produse erau facute din lemn, erau inconforabile.

O pereche costa 3.900 pana la 10.000 de dolari, Lady Gaga fiind cea care i-a facut celebri purtandu-i de cateva ori. Desi Gaga s-a simtit bine in ei un blogger pe fashion de la Vogue a spus clar ca e imposibil sa mergi cu ei.

No comments:

Post a Comment