Ai mochete care arata impecabil si sunt foarte curate doar daca apelezi la firme de spalare si curatare mochete

In orice casa te duci vei gasi cel putin o mocheta, daca nu mai multe. Mochetele sunt simplu de intretinut, se pot spala si aspira rapid, nu ocupa prea mult loc, sunt foarte aspectuoase si rezista la uzura. Din nefericire, unde exista avantaje avem si dezavantaje. Mocheta poate strange destul de mult praf in profunzime, unde e praf se aduna si acarieni care se tot dezvolta si se inmultesc, apar alergiile si imbolnavirile.

Cand curatam mocheta acasa cu o perie obisnuita nu reusim sa scoatem toata mizeria din ea, ba mai mult putem sa o „impingem” pe cea din profunzime si mai adanc, favorizand o colonie si mai mare de bacterii si acarieni. Singura metoda prin care putem avea mochete curate este lasarea lor pe mana celor de la firmele de spalare si curatare mochete. Acestea au substante speciale care pot scoate mizeria din profunzime si omoara acarienii, culorile nu sunt atacate, viata fibrelor este prelungita, tesaturile raman neatinse si gradul de uzura nu se schimba fata de momentul inceperii curateniei. Detergentii pentru mochete sunt ecologici, nu sunt toxici, nu provoaca alergii, se aplica usor si lasa un miros placut dupa zvantarea si curatarea suprafetelor. Metodele de lucru propuse de firmele de spalare si curatare mochete sunt diverse, de la spalare umeda, la spalare cu spuma, uscata, utilajele folosite sunt cele mai moderne de pe piata si asigura o rata de succes de 100%, fara a ataca culorile sau tesaturile. Echipa care se ocupa de curatarea si igienizarea mochetelor este compusa din mai multi specialisti cu experienta, astfel ca timpul de aplicare a operatiunilor este foarte mic, totul se finalizeaza rapid pentru ca dvs. sa va puteti bucura de mochete curate si gata sa fie puse la locul lor in locuinta curata.

Prin curatarea profesionala a mochetelor scapati si de mirosurile neplacute sau de cele de la animale, parul de animale sau alte pete mai dificile dispar datorita agentilor de curatare si utilajelor folosite, care pot scoate toata mizeria din profunzime.