Renunta la mastile de casa si aplica masti profesionale Londa cu eficienta maxima

Te-ai saturat sa-ti faci in casa fel de fel de masti din sucuri de legume sau fructe si diverse alte ingrediente babesti? Parul tau pare ca e din ce in ce mai degradat? Ai nevoie de masti profesionale Londa, cu ingrediente de cea mai buna calitate, testate si cu un grad sporit de siguranta in privinta aplicarii. Fata de mastile facute in casa, care poate ca ti se par mai sanatoase, cele facute de branduri cu experienta sunt eficiente, au ingrediente alese, sunt testate mult timp inainte de a fi lansate si nu te fac sa pierzi timpul stand si asteptand sa apare efectele.

Indiferent ce probleme are parul dvs. sau cat de deteriorat e firul de par, masti profesionale Londa il vor revigora si ii vor reda frumusetea din tinerete. Puteti alege o masca de par Londa Color Radiance, speciala pentru parul vopsit, cu efect de hidratare si protejare a parului proaspat vopsit. Toate reziduurile chimice sunt eliminate, moleculele de culoare sunt fixate mai bine pe par gratie fructelor exotice si portocalei, ingrediente cheie ale acestei masti. Pentru parul degradat foarte tare, cu un grad crescut de afectare a radacinii se recomanda mastile intensive, care repara si au grija de structura parului, hranindu-l de la radacina pana la varf. Parul se piaptana mai usor, este mai rezistent si mai stralucitor, matasea si uleiul de migdale contribuind la infrumusetarea aspectului sau.

Cu masti profesionale Londa intensive culoarea parului proaspat vopsit este ferita de degradare in timp, se fixeaza mai bine si culoarea e protejata impotriva matuirii. Parul ramane catifelat, hidratat si usor de pieptanat, nu cad fire de par dupa fiecare pieptanare, e mai usor de intins cu placa si rezista la orice actiune mecanica asupra sa. O ingrijire permanenta a parului va asigura o podoaba capilara de invidiat si un fir de par sanatos pe toata lungimea sa.

O cana de ceai verde poate face minuni pentru sanatate

Utilizat de secole in medicina traditionala de pe tot mapamondul, vestitul ceai verde a ajuns sa fie privit ca fiind mai putin ca o simpla bautura delicioasa si revigoranta si mai mult ca un medicament natural cu o eficienta uimitoare. Are un continut foarte mare de alcaloizi, calmeaza sistemul nervos, ne ajuta sa ne echilibram psihic in perioadele de stres continuu, combate radicalii liberi rezultati din fumul de tigra, poluare sau ultraviolete.

O cana de ceai verde poate reduce tensiunea arteriala, scade colesterolul rau din sange, ajuta la o digestie mai buna si o circulatie a sangelui normala, stimuland procesele metabolice la nivelul sistemului nervos. Ceaiul verde previne si cariile dentare, ajuta in procesul de slabire prin arderea caloriilor, previne accidentele cerebrale vasculare si nu permite bacteriilor care provoaca intoxicatii sa actioneze si sa distruga flora intestinala. Cateva cesti de ceai verde pe zi ne pot ajuta in lupta cu celulele canceroase, ne permit sa tinem in frau zaharul din sange si glicemia, vitamina E incetinind procesul de imbatranire. Depresia, afectiunile cardiovasculare si imunitatea vor fi mereu tinute pe linia de plutire, afectiunile nervoase nu vor mai avea manifestari foarte puternice, alunga oboseala, ficatul si rinichii functioneaza mai bine, iar ritmul cardiac devine constant si fara perioade de batai prea rapide.

Ceaiul verde vindeca si scleroza multipla, face pielea mai catifelata si mai rezistenta, mai flexibila, elastica, parul ramane matasos si stralucitor, structura firului de par fiind refacuta in mod natural. Pungile de sub ochi si cearcanele dispar si ele, iar starea de bine va fi mereu de partea ta. Pentru cele mai bune efecte ale ceaiului verde trebuie sa va orientati spre ceaiul cat mai putin prelucrat, in stare pura, nu la pliculete. Il putegi gasi oricand la Maya Tea magazinul online care vinde la cele mai mici preturi cele mai diverse combinatii de ceai verde si iasomie, zmeura, afine, White Monkey, in combinatii carora cu greu le poti rezista.

Snakes And Ladders-Serpi si scari

Singurul motiv pentru care poate nu ati auzit de acest joc este pentru ca exista Chutes and Ladders. Jocul nu e nou si a existat inca de prin secolul XVI. Originar din India, obiectivul celor care jucau era acelasi-sa ajungi la finalul tablei de joc tot urcand pe scari si evitand serpii. In varianta veche, serpii reprezentau virtutile sortii, fiabilitatii, generozitatii, cunoasterii si ascetismului. Jocul isi propunea sa-i invete pe jucatori ca pentru a atinge salvarea, sfarsitul tablei de joc, ar trebui sa performeze acte de mare virtute in viata, in loc sa se multumeasca cu vicii si diferite lucruri marunte pe care viata le pune dinaintea lor. De aceea sunt mai multi serpi pe tabla de joc si mai putine scari. Cei care au creat jocul au vrut sa sublinieze ideea ca o viata plina de virtuti e mai greu de trait si de ajuns la aceasta performanta, asa ca mai simplu e sa ai o viata plina de pacate si de vicii.