Sistemul limfatic functioneaza mai bine daca luati TOTAL CLEANSE LYMPH

Omul este o fiinta foarte fragila, simpla, dar in acelasi timp complexa. Este un paradox pe care-l intalnim la nivelul fiecarui organ al corpului uman. Sangele si limfa sunt doua lichide circulatoare care asigura functionarea optima a fiecarui organ din corp. Daca despre sange s-a tot vorbit si se cunosc mai multe decat ne-am fi dorit sa stim vreodata, limfa nu este chiar asa de comuna in studiile despre lichidele din corpul nostru.

Limfa este deosebit de importanta pentru imunitate si detoxifierea organismului, pornit din ganglionii limfatici, un fel de depozite de limfa. Ea sta la baza sistemului imunitar si ajuta organismul sa mai scape de grasimile acumulate din cauza sedentarismului si mancarurilor grase. Ganglionii limfatici sunt ca niste arme automate care prind toti microbii care vor sa intre in organism si se lupta sa-i anihileze la timp, impreuna cu sistemul imunitar. Cele mai simple semne dupa care va puteti da seama aveti probleme cu limfa – orice probleme pot fi rezolvate in timp cu TOTAL CLEANSE LYMPH 60CPS - sunt umflarea membrelor, a amigdalelor, aparitia infectiilor si nu in ultimul rand umflarea ganglionara. Pe langa aceste manifestari apare si scaderea imunitatii, splina umflata, cearcane si celulita. Ca sa nu complicati functionarea si asa complicata a limfei, care trebuie sa infrunte forte gravitationale mari ca sa urce pe vasele speciale-este mai densa decat sangele, luati intotdeauna TOTAL CLEANSE LYMPH 60CPS, produs naturist fara efecte adverse, foarte util in detoxifierea limfei si sangelui, ajutarea circulatiei limfatice mai rapide si mai usoare si in stimularea functionarii ganglionilor limfatici in parametri normali.

Ghimbirul, castanul salbatic, echinaceea, brusturele sau turita si trifoiul rosu isi unesc fortele si mentin integritatea peretilor venelor si cresc permeabilitatea capilarelor, avand efecte antiinflamatorii, protejand organismul de urmarile toxice ale chimio si radioterapiei. Tratamentul naturist al limfei si al dereglarilor sale cu TOTAL CLEANSE LYMPH 60CPS conduce la o mai buna gestionare a functionarii normale a limfei, imbunatatirea circulatiei sale si ameliorarea oricaror simptome asociate cu dereglarile limfatice.

Secretul fericirii

"Secretul fericirii, sau cel puțin al liniștii, e să știi să desparți sexul de iubire. Și, dacă e posibil, să elimini iubirea romantică din viața ta, căci ea te face să suferi." — Mario Vargas Llosa (Travesuras de la niña mala)