Avantajele cauciucurilor de iarna fata de cele all-season in sezonul rece

Traiul intr-o regiune care are zapada si gheata in fiecare an poate fi o corvoada pentru sofer si vehiculul sau. Unii soferi cred ca pot rula toata iarna cu anvelopele all-season, dar acest lucru este pur si simplu nerecomandat. In ciuda numelui, cauciucurile pentru toate anotimpurile nu sunt menite a fi conduse pe drumurile acoperite de gheata.

Aceste anvelope sunt acceptabile pentru un sezon de iarna usoara, dar ele nu sunt la fel de sigure sau eficace precum niste cauciucuri iarna reale. Adevarul este ca pneurile de zapada ofera cele mai mari avantaje atunci cand se conduce pe tot parcursul sezonului de iarna. Structura mai moale a anvelopelor de iarna le permite sa aiba aderenta la drumuri atunci cand se conduce masina in conditii instabile, iar acest lucru reduce sansa unui accident auto prin imbunatatirea frecarii. Anvelopele de iarna au cele mai bune capabilitati ale benzii de rulare, deoarece cauciucurile pentru toate anotimpurile incerca sa imbunatateasca banda de rulare, dar pneul va ramane rigid pe masura ce temperatura scade. Acest tip de cauciuc nu poate mentine o aderenta optima intr-un mediu rece.

Zapada creeaza mai multe tipuri de medii instabile, ea poate fi sub forma de pulbere, umeda sau gheata. Cand zapada se topeste, creeaza o multime de umiditate, iar topirea zapezii va forma, de asemenea, bulgari pe drumurile pe care se circula. Pneurile mai moi pot rula pe acest tip de drum foarte bine si ninsoarea abundenta se va aplatiza in timp. Acest lucru va ajuta la nivelarea drumului inca o data, dar va introduce, de asemenea, o noua problema de care cauciucurile pentru toate anotimpurile nu sunt in masura sa se ocupe. Zapada tasata este alunecoasa si ingheata repede. Anvelopele de iarna asigura o suprafata de rulare optima pentru condusul pe un drum neted.

Experimente stiintifice reale care iti vor smulge cateva lacrimi de bucurie

Vasele malaeziene cu maimute din Al Doilea Razboi Mondial. Nu prea stim multe despre rolul fantastic pe care l-au avut malaezienii in razboi, daca l-or fi avut, insa stim cu siguranta despre experimentele sarite dupa fix ale dr. Dwight Simiri. Un psiholog behaviorist din Sidney, dr. Simiri era in Malaezia cand Japonia a atacat in 1941. Preocupat de efectele psihologice asupra tarii ocupate, el si-a dedicat urmatorii trei ani dezvoltarii „Operatiunilor Happy” pentru marina malaeziana. El a sustinut ca o stare mentala pozitiva i-ar fi ajutat pe marinari sa isi rezolve mai bine si mai eficient sarcinile, asa ca a pus la cale unul dintre cele mai ciudate si mai simpatice experimente din timpul razboiului: a umplut o barca micuta cu maimute si le-a imbracat in marinari. Pentru un an, maimutelele au mers pe mare cot la cot cu marinarii adevarati, pe langa vase. Cand priveau intr-o parte sau in alta a vasului, marinarii nu vedeau moartea si durerea din jur, ci niste maimutele care erau un tonic spiritual, dupa cum credea doctorul. Pentru ca speciile locale de maimute nu prea erau frumusele a adus maimute tocmai din Panama. In timpul misiunilor se putea intampla ca privitul la maimutele sa-i faca pe cei de pe vase sa uite si de unii membri ai echipajului care erau in apa…

SEO On-site – primul pas spre obtinerea de trafic calificat pe site-ul tau!

De ce este fundamentala o strategie SEO onpage? Pentru ca daca intregul set de proceduri porneste de la lucrurile asupra carora avem control total si daca o implementam eficient, atunci putem obtine trafic organic din motoarele de cautare inca de la inceputul campaniei.

Optimizarea SEO on-site se refera la optimizarea tuturor elementelor din site pentru a le face cat mai usor de inteles, atat de cititori, cat si de motoarele de cautare. Cand toate aceste elemente sunt aranjate foarte bine in functie de cuvintele cheie, atunci impactul SEO va fi maxim.

Aplicarea corecta a strategiilor SEO (search engine optimisation) ar trebui sa fie intotdeauna cea mai inalta prioritate in campania de marketing online, deoarece este modul cel mai accesibil si mai ieftin de a obtine de vanzari. OSEOM va revizui si optimiza tot continutul si toate cuvintele-cheie astfel incat rezultatele campaniei,in termeni de vizite calificate pe luna, sa nu intarzie se apara. Ne vom concentra eforturile pe punctele slabe, din punct de vedere SEO, ale siteului dumneavoastra, in incercarea de a le remedia: texte, imagini, linkuri, cod html, cuvinte cheie, titluri etc.

Asadar, de ce este este onpage SEO atat de folositor? 

  • Este 100% sigur 
  • Este controlabil 
  • Asigura trafic relevant pe site 
  • Facut bine, necesita foarte putine costuri in timp 
  • Imbunatateste eficienta paginilor din intreg site-ul 
  • Imbunateste experienta utilizatorilor in site 
  • Imbunatateste arhitectura informatiei 
  • Imbunatateste relevanta paginilor din site pentru cuvintele cheie 
  • Imbunatateste conversiile.

Spital

Ca sa ajungi la spital trebuie, mai intii sa fi bolnav, apoi sa suni la 112. De obicei, vine o ambulanta, cu o asistenta si un medic, care vede despre ce-i vorba. Daca esti pe moarte te resusciteaza (patruzecisicinci de minute!), daca nu, te transporta la ”urgente”, unde trebuie sa-ti astepti rindul (uneori si cite sapte ore!), pina cind vine un medic si te consulta. Urmeaza internarea (numai daca esti grav!), fixarea intr-un scaun cu rotile si plimbarea prin aer liber (fie vara, fie iarna!) catre sectia de spital, unde esti preluat de personalul de acolo, inclusiv de medicul specialist (caruia trebuie sa-i bagi neaparat ceva in buzunar!) ca sa nu-ti faca viata si mai grea pe timpul sederii (uneori chiar luni de zile!). Cind crezi ca tot calvarul s-a sfirsit, constati ca acesta abia incepe. Asistentele, infirmierele, alti chibiti sau bagatori de seama, platiti sa aiba grija de tine, te asteapta la colt ca sa te jecmaneasca (pentru cel mai mic serviciu pe care il ceri).” Rautatea incepe acolo unde sfirseste omenia!” observa Francois de La Rochefoucauld.