Alege pantaloni dama care sa iti scoata in evidenta formele

Alegerea unei perechi de pantaloni dama a devenit destul de grea cu atatea stiluri, forme si culori, dintre care multe nici macar nu stim exact ce inseamna – ai auzit de jeggings? - dar cu putina atentie la detalii poti sa iti alegi cea mai potrivita pereche de pantaloni dama, care sa iti ascunda trasaturile mai putin placute si sa le accentueze pe cele sexy.

Femeile minigone pot alege pantaloni dama skinny, fabricati dintr-un material foarte elastic, care sa se muleze pe picioare. Daca ai “aripioare” asorteaza-i cu bluze lungi sau adauga un cardigan lung, pentru a ascunde acest defect. Intotdeauna poarta tocuri: platformele si incaltamintea de culoare nude iti vor alungi silueta si vei arata ca un fotomodel.

Daca esti slaba si inalta, cu picioare interminabile, poti sa alegi orice pereche de pantaloni dama de la www.ppt.ro, dar ai intotdeauna grija ca tivul pantalonului sa cada pe calcai. Pantalonii drepti si usor mai largi sunt foarte eleganti si iti complimenteaza tinuta, dar poti sa mergi si pe varianta skinny. Daca esti adepta stilului grunge, alege cu incredere pantaloni dama cu rupturi orizontale pe picior sau diverse modele orizontale, fiindca nu te vor face sa pari prea scunda.

Domnisoarele cu forme pot sa aleaga pantaloni dama largi, care sa le puna in valoare talia, printr-un cordon lat, apoi sa “curga” drept pe langa picioare. Astfel, vei accentua forma sexy de clepsidra. Daca nu ai o talie bine delimitata, alege pantaloni cu talie inalta si pense, care vor ascunde kilogramele in plus. Formele androgine sunt de asemenea candidati perfect pentru pantaloni dama cu talie inalta si pense, fiindca ajuta la crearea formelor, acolo unde nu sunt.

Pantaloni tip gogosar, care au “solduri si fund” din pense, apoi se muleaza discret pe forma piciorului, sunt un alt model de pantaloni dama care pot sa transforme o fata fara forme intr-o figura tip clepsidra. Indiferent ce tip de pantaloni dama alegi de pe www.ppt.ro ai incredere in tine si in calitatile tale, fiindca frumusetea naturala care deriva din acestea te va face sa stralucesti indiferent de hainele pe care le porti, asadar poarta pantalonii dama ca pe catwalk.

Invitatiile online - mai ieftin si mai simplu

Majoritatea mirilor vor ca nunta lor sa fie un eveniment romantic si mai ales unul de care sa isi aduca aminte cu placere toata viata dar si care sa ramana in mintea invitatilor. Pentru ca nunta de vis sa fie un eveniment memorabil, toate detaliile legate de organizare sunt cruciale si nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii.

De la alegerea de invitatii de nunta si pana la coovorul rosu de la restaurant, de la porumbeii albi de la biserica si pana la decoratiunile care impodobesc mesele de la restaurant, totul are importanta sa bine stablita, iar daca nu se lucreaza cu o companie de planning de nunti care sa puna cap la cap toate detaliile astfel incat sa rezulte un tot unitar, este bine ca cei implicati in organizare – mirii si parintii acestora, de obicei – sa fie atenti la modul in care mixeaza aceste elemente. De asemenea, totul trebuie sa tina cont si de bugetul alocat pentru organizare. Prima decizie legata de nunta este cea a alegerii invitatiilor ideale.

Magazinele online sunt, in acest sens, una dintre cele mai bune optiuni, pentru ca varietatea de invitatii este foarte mare intr-un astfel de magazin – alegeti de pilda oferta de la http://www.invitatiisuperbe.ro si veti fi uimiti de cate invitatii vor intra pe short list-ul dumneavoastra...Pe de alta parte, pretul pentru invitatii este unul mai bun daca le alegeti dintr-un astfel de loc decat daca umblati dupa ele prin oras.

Atentie la calitatea produselor pe care le alegeti si asigurati-va ca cititi informatiile despre fiecare produs in parte, pentru a sti ce material alegeti si daca este sau nu in conformitate cu ceea ce doreati. Partea buna la invitatiile online este ca fiecare pereche poate alege singura varianta de font si culoarea acestuia, astfel incat sa se potriveasca temei generale a nuntii. Iar inainte de a face comanda veti putea face ultimele modificari pe macheta invitatiei, ceea ce este un avantaj fata de alegerea invitatiilor in modul traditional.

Terapia prin muzica in exces are repercusiuni neasteptate

Da, este confortabil sa stii ca bolnavii de dementa isi pot reaminti anumite intamplari si chiar cine sunt cu ajutorul muzicii. Insa muzica folosita excesiv poate crea amintiri false, suferinta si confuzie. Un exemplu de terapie prin muzica: Henry este un barbat internat intr-un centru pentru tratarea bolnavilor mintal, are o fiica ce-l viziteaza cu regularitate, pe care nu o recunoaste. Cu zece ani in urma avea si convulsii. Fiica sa a marturisit ca la fiecare revedere, barbatul canta un cantecel numai de el inteles. Pacientul de atunci nu mai era acelasi cu cel de acum zece ani. De ce? Facea terapie prin muzica, una religioasa, pentru ca asta-i placea lui Henry. Efectele sunt garantate, terapia e simpla: pui casti in urechi pacientului si el danseaza si canta melodiile favorite.

Muzica ajuta pacientii cu dementa sa-si aminteasca foarte multe lucruri din trecut, ii duce intr-un spatiu si un timp cand ei s-au simtit bine si unde pot fi fericiti sau tristi. De asemenea, boala Alzheimer poate fi si ea tratata tot prin muzica. Insa bolnavii pot avea si manifestari ciudate de la terapia prin muzica. Unii inventeaza amintiri si pot deveni violenti fara motiv crezand ca un anume ingrijitor a incercat sa-i asfixieze cu perna cu cateva zile inainte. O alta problema e ca pacientul poate deveni confuz atunci cand incearca sa-si aminteasca unde si cand a auzit un cantec care i se pare cunoscut. Ascultarea si fixarea exacta in timp si spatiu, in trecut, sunt doua „simturi” ce ne transporta in trecut pentru a deslusi cand am auzit prima data un cantec. La pacientii cu dementa nu ai cum sa-ti dai seama ce impact are asupra lor cantecul de care-si aduc aminte-poate parea ca sunt fericiti, insa sa traiasca teroarea de a auzi un cantec familiar intr-un loc cu totul lipsit de sens pentru ei. De aici si problema „ranilor emotionale” ca raspuns la comportamentul dezorientat.

Asa ca muzica e mai ceva ca „serul adevarului” folosit de serviciile secrete pe cei mai caposi criminali si ucigasi in serie: ne poate face sa simtim lucruri pe care nu le-am mai simtit de mult vreme-sau chiar pe cele pe care nu le-am simtit niciodata-si ne poate face sa spunem lucruri nerelationate in niciun fel cu realitatea. Asta e un exemplu al puterii netarmurite pe care o poate avea muzica, indiferent de genul si stilul sau…

Un altfel de proiect pentru Roşia Montană – propunere

Controversatul proiect de la Roşia Montană promovat de Roşia Montană Gold Corporation (RMGC) a încins spiritele şi a împărţit România în două. Pe de o parte, sunt interese mari pentru pornirea proiectului minier folosind tehnologia cu cianuri, iar pe de altă parte sunt oameni, asociaţii de mediu, asociaţii care se ocupă de patrimoniul cultural, istoric, dar şi alte entităţi care se opun vehement exploatării cu cianuri a resurselor naturale din zonă.


De remarcat este şi poziţia Academiei Române, cel mai important for al statului român care se opune demarării acestui proiect.  Publicitatea controversatului proiect a depăşit de mult graniţele României. Fără să exagerez, cred că este, de departe, cea mai amplă mediatizare la care am asistat în ultimii ani, realizată pe toate canalale şi prin toate mijloacele de informare a opiniei publice.  Felul în care promovează acest proiect cei de la RMGC, folosind în reclame imagini care ne arată neputinţa şi sărăcia oamenilor din zonă, pe mine unul mă scandalizează. Am fost intrigat şi de modul în care pe site-ul de prezentare al proiectului, la un moment dat, erai indus în eroare, ca să nu zic, “furat la click”, atunci când, dorind să citeşti mai mult despre proiect, te trezeai că “deveneai”, la număr, unul dintre cei cărora le place proiectul. O fi fost un defect al site-ului sau o fi fost intenţionat făcut, nu pot să ştiu.

Cert este că a fost o întreagă discuţie despre aspectul invocat (inclusiv pe Facebook).  Trebuie să recunosc că mesajul oamenilor simpli folosiţi în reclame, felul în care ei îşi expun situaţia, de altfel una grea în zonă, impresionează. Nu poţi rămâne stană de piatră când vezi că oamenii vor să muncească, să le fie şi lor şi copiilor lor mai bine. Sunt lucruri pe care toţi le dorim pentru fiecare cetăţean din România.

Sursa: http://pavaza.ro/un-altfel-de-proiect-pentru-rosia-montana-propunere/

10 indicatori surprinzatori care iti spun daca esti geniu

Mazgaleala. Doua lucruri au in comun artistii si oamenii de geniu. Unul dintre ele e abilitatea de a procesa idei abstracte iar cealalta este gandirea eficienta. Indivizii foarte inteligenti invata cum sa se exprime intr-un mod abstract. Daca metoda comunicarii directe, prin concepte foarte greu de inteles esueaza, teoriile si ideile sunt prezentate altora sub forma de desene. Oamenii cu un IQ pest medie tind sa vrea sa isi puna ideile pe o foaie intr-o forma foarte usor de inteles si de urmarit. La artisti, desenarea fara a fi constient-lasarea libera a mainii si a spiritului-este o cale de a face inspiratia sa dea piept cu lumea fizica. Van Gogh si Picasso sunt pe lista „mazgalicilor”, in vreme ce Beethoven si Mozart au ales un mediu diferit pentru acelasi instinct creativ-muzica. Bolile mintale. Oamenii inteligenti au mari probleme mintale. Mihai Eminescu, poetul nostru national si un geniu recunoscut mondial, a avut stari de acest fel si, se crede, a si murit din aceasta cauza-sunt speculatii multe legate de decesul sau si de implicarea lui Titu Maiorescu, dar nu e locul aici sa discutam despre asa ceva. In mod virtual, fiecare lider din spatiu academic are tendinte spre boli psihice-dezvoltarea creierului in afara spectrului normal al intelegerii umane nu permite adaptarea uniforma la mediul din jurul sau. Tulburarea obsesiv-compulsiva si deficitul de atentie si tulburarea de hiperactivitate sunt boli comune in randul intelectualilor. Lui Tesla ii era frica de parul uman, Da Vinci avea tendinte ADHD. A fi ciudat este ceva obisnuit pentru un creier. Poate ca multi ciudati care umbla printre noi sunt genii deghizate, cine stie…