Petrecerea de botez cu DJ profesionist

Momentele fercite din viata oamenilor trebuie sarbatorite ca la carte. Un astfel de eveniment este botezul. O muzica buna si o sonorizarea de calitate vor conduce la crearea unei stari de spirit exceptionale, favorabila desfasurarii unui eveniment de neuitat. Cei care doresc sa beneficieze de o petrecere de botez de memorabila, cu un program muzical pe gustul invitatilor, pot sa apeleze la serviciile unui dj profesionist.

O petrecere de botez reusita are nevoie de o serie de ingrediente care, combinate, sa genereze succesul evenimentului. Ingredientele unei petreceri de succes sunt locatia, decorul, mancarea si, mai ales, muzica.

Un DJ profesionist garanteaza succesul petrecerii la nivel muzical si ofera tuturor invitatilor momente placute pe ringul de dans, imbinand cu succes genuri muzicale variate: disco, latino, tradionala romaneasca, pop, rock, etc. La orice petrecere muzica faca diferenta. Daca organizezi sau esti invitat la un eveniment la care muzica lasa de dorit, si petrecerea va fi una banala si plictisitoare. In schimb, daca muzica este bine aleasa si in concordanta cu evenimentul in sine, te poti bucura de o petrecere reusita, pe care ti-o vei aminti cu mult drag si placere.

Pentru ca petrecerea de botez sa fie una reusita, asigurati-va de calitatea serviciilor prestate de DJ-ul ales. Cel mai bine este sa va ghidati pe recomandari si sa analizati in detaliu experienta DJ-ului pe care doriti sa-l angajati. Nu in ultimul rand, verificati seriozitatea DJ-ul pentru botez ales pentru a nu avea surprize neplacute. Au fost numeroase cazuri in care Dj-ul nu si-a onorat intelegerea. Cel mai bine este sa semnezi un contract pe care sa te poti baza in cazul unor eventuale neplaceri sau probleme.

Preturile practicate de un Dj pentru botez sunt, in general, foarte accesibile, in comparatie cu cele practicate de anumite formatii live. Important este ca pretul sa se reflecte in calitatea serviciilor prestate.

Fursecuri cu alune

Ingredientele necesare prepararii fursecuilor cu alone sunt: 250 grame de faina, 250 grame de margarina, 250 grame de alune, 250 grame de zahar pudra, fulgi de migdale, un praf de sare si zahar vanilat.

Margarina se mixeaza cu zaharul pana se face o spuma. Se adauga faina si alunele macinate, esenta de vanilie si se amesteca din nou.

Cu o lingurita luam din compozitie si formam bilute potrivite ca marime. Apoi le batem in pale ca sa se turteasca. Le punem pe tava, care va avea hartie de copt si le decoram cu fulgi de migdale. Le punem la copt la foc potrivit pana se rumenesc. Cat sunt inca calde, se pudreaza cu zahar vanilat.

Pofta buna!

Deratizare dupa modelul vulpii

Prin termenul “deratizare” se intelege actiunea de starpire a rozatoarelor daunatoare, in special a soarecilor si sobolanilor. Se cunoaste care este dusmanul numarul unu al sorecilor de camp si sobolanilor: vulpea. Aceasta detecteaza prada chiar si fara sa o vada, cu ajutorul mirosului si sunetului. Sireata, vulpea pandeste pe burta si sare asupra ei.

Inspirate dupa modelul vulpii, exista companii specializate de deratizare, care dispun la momentul actual de solutii eficiente. Bineinteles, aceasta sarcina nu este tocmai placuta, dar astfel de companii profesioniste se ocupa de rozatoarele daunatoare care locuiesc impreuna cu noi.

“Vulpea Ucigasa” ofera serivcii complete de deratizare, prin lupta impotriva rozatoarelor daunatoare, atat in ceea ce priveste confortul, dar si pentru ca afecteaza sanatatea. Cu ajutorul tratamentelor de deratizare, soarecii vor disparea in doua – trei zile, iar sobolanii au viata mai lunga cu noi, respective cinci – sapte zile. Nimic nu este prea dificil, fie ca este vorba despre un apartament mic, o scara de bloc, hala sau depozit, “Vulpea Ucigasa” dispune de solutiile eficiente de curatare. Aceasta actioneaza atat in spatii interioare, dar si in spatii exterioare.

Pe langa aceste beneficii, fiind o buna cunoscatoare in domeniu, “Vulpea Ucigasa” ofera informatii complete cu privire la insectele care afecteaza stilul nostru de viata, precum capusele, puricii, mustele, gandacii de bucatarie, painajenii, moliile, furnicile etc.

In ceea ce priveste rozatoarele, cuvintele care o caracterizeaza pe vulpe sunt responabilitate si promptitudine. Aceasta isi face treaba si ucide chiar mai mult decat poate manca; surplusul il ingroapa in pamant si revine alta data la locul cu provizii. ”Vulpea Ucigasa” isi indeplineste obiectivele mereu cu responsabilitate si grija fata de client.

Datorita experientei pe care o are in domeniul serviciilor de deratizare, de peste zece ani, “Vulpea Ucigasa” ofera consiliere gratuita pentru ca potentialii clienti sa aleaga cea mai potrivita solutie, cea mai buna oferta de deratizare, suport tehnic de specialitate, dar si aparatura profesionista, manuita de personal instruit in domeniu.

“Vulpea Ucigasa” lupta eficient impotriva rozatoarelor daunatoare, oriunde s-ar afla acestea. Pentru a afla mai multe informatii despre pachetele oferite, vizitati site-ul vulpeaucigasa.ro.

Michi de la Suie Paparude – infarct dupa concert

O veste trista lovea lumea show-bizz-ului la finele saptamanii trecute, cand Michi de la Suie Paparude ajungea pe patul de la terapie intensiva al spitalului din Timisoara, in urma unui infarct. La varsta de 43 de ani, Mihai Campineanu a simtit pe pielea sa ce inseamna stresul, oboseala si supasolicitarea, mai ales pe un fond de sanatate nu foarte grozav, dublat de abuz de tutun. 

La finele unui concert la Timisoara solistul trupei a acuzat, dupa cum spun colegii sai de trupa, dureri in piept iar ulterior a ajuns la drama pe care o stim deja. Michi a facut infarct la finele unui concert, nu neaparat pentru ca respectivul eveniment l-ar fi solicitat la maximum, astfel incat sa ajunga la starea acesta, ci mai ales pentru ca per total stilul de viata gitat, cu concerte, repetitii, filmari, evenimente, drumuri interminabile cu trupa, isi pune repede amprenta asupra organismului uman. Pentru ca se stie ca infarctul poate provoca leziuni cerebrale grave, artistul s-a aflat in coma indusa, iar faptul ca nu stiau exact daca si mai ales cat de grave vor fi leziunile cerebrale, medicii au fost rezervati cu privire la starea sa. Insa miercuri, 23 octombrie, Michi a fost scos cu ajutorul medcamentelor din starea de coma indusa, iar medicii din Timosara spun ca nu au ramas leziuni crebrale “deseobite”, ca starea artistului este deocamdata buna, dar ca inca mai pot interven complicatii. Pe de alta parte, si familia sa evita sa dea prea mulet detalii publicului, preferand sa tina situatia departe de ochii presei. Ceea ce se stie este ca i-au fost deja instalate doua stenturi pe artere, ceea ce va face ca starea sa pe viitor sa se amelioreze, mai ales ca artistul sufera si de cardiopatie ischemica. Daca Mihai Campineanu va reveni sau nu pe scena alaturi de Suie Paparude este o decizie pe care cu siguranta avem s-o aflam in viitorul foarte apropiat.