Cazari buclucase

Se intampla adesea, cand muncim, sa fim nevoiti sa mai si calatorim in interes de serviciu. Acesta nu este neaparat un impediment atat timp cat firma ne plateste deplasarile si cazarea peste noapte. Unii patroni, aleg sa isi cazeze angajatii in apartamente, iar altii apeleaza la hoteluri.  Fiecare cauta o solutie in functie de bugetul companiei. Si-atunci, se nimereste fim cazati in apartamente mici ori in apartamente mai mari si luxoase, sau in hoteluri  de mai multe sau mai putine stele. Pentru ei, faptul ca ai unde sa dormi este mai mult decat suficient. Dar, cu noi cum ramane?  Ne-am dori sa avem macar confortul de acasa, pentru ca este normal si firesc, sa fim tratati cu respect.

In situatia de fata, oare ce ar fi mai convenabil pentru un angajat? O noapte la hotel sau o noapte intr-un apartament? Cred ca, macar de data asta, hotelul bate apartamentul. Acolo, ai siguranta ca lenjeria iti este schimbata in fiecare zi si pentru eventuale necesitati poti sa apelezi fara probleme la receptie. Acum nu stiu cum or arata hoteluri trei stele in Bucuresti, fata de hotelurile de trei stele din Constanta, Brasov ori Timisoara. Sau care este diferenta intre cele de patru stele din aceleasi orase. Ideea este ca, dispunem de ceva mai mult confort cand locuim in unul din ele. La apartament, suntem nevoiti sa ne intretinem singuri locul in care am stat, pe cand la hotel, totul este inclus in pret.  Si-atunci, este normal sa optam pentru acceasta optiune.

Oricum ar fi, atat timp cat costurile ne sunt asigurate, sunt de parere ca nu trebuie sa ne facem prea multe griji. La urma urmei, este important sa avem un acoperis de-asupra capului si sa ne preocupam pentru tot ceea ce inseamna munca ca, doar asta ne face sa ne mentinem la suprafata.